patuli BRUTAL-BETTY bende 27 😊 cinsiyetimiz erkek, sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Yatağı puseti falan eksik, bide banyo malzemeleri kremler vs
evaburak95 BRUTAL-BETTY kızım olucak 💜🌸 hazırlıklar hemen hemen tamam kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla 🙏🏻🤩
BRUTAL-BETTY patuli benim de öyle banyo temizlik malzemeleri bez Bebek Arabası puset bunları daha almadım kıyafet konusunda eksiğim yok herşey TAmam İlk oğlundan Kalan kiyafetler de var.aminnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
BRUTAL-BETTY Zehraaa98 yaaaa bizde bı.an önce 38 oluruz inşallah 🙏 gün geçtikçe doğsa da isirsak diyoruz abisi ile 🙈
Hvvatrs Bende 27 oğluşum geliyor 🙂alışveriş yapılmadı bı kaç kıyafeti var sadece erken diye düşünüyorum 🤔
BRUTAL-BETTY Hvvatrs yaaa bence alın fiyatlar her gün artıyor bı de agirlasinca alışveriş yapmak da zor
Fatos01 benimde 38+3oldu çarşamba günü 1 cm acılmam vardı ama beklemedeyiz bugün doğum günüm annesine süpriz yapıp gelirimi diye beklemedeyiz 🥳😊🥰
momof3 BRUTAL-BETTY biz de 27 olduk 🙈 Oğlum olacak 👼🏻 Daha hiç hazırlığımız yok,3. Bebeğim olduğu için beşiği bebek arabası küveti falan var.Sadece kıyafet battaniye vs. Alınacak onları da 30. Haftadan sonra halledeceğiz nasipse 🙏🏼
Redpepper 24üz beşik puset gibi büyük şeyler bikaç ıvır zıvır kaldı gerisi tamam, erken doğum riskim çıktı iyiki erken yapmışım bazı şeyleri