Mom54544 22+3 uz Neler neler deniyorum elma süt yoğurt salatalık aklıma ne gelirse ne görürsem ve şuruba kadar ama geçmiyo yine de berbat durumdayım sabah kalkıyorum akşama kadar yatarken bile midem yanıyo uyutmuyo ne zaman geçecek bu yaaaaa 😟
merve-shnbs Mom54544 25. Haftadayım hala aynı artık kusmadan rahat edemiyorum doktor ilaç verdi ama çok kullanmakta istemiyorum berbat durumdayım
Hulyavolkan Mom54544 gaviscon double şurup var doktorunuza danışarak onu kullanın ben çok rahat ettim.
Zeyyyn Mom54544 21 haftalığım bende çok şükür yanma yok ama doktorunuza sorup gavıscon kullanın rahatlatıyormuş çoğu kişi şişerlerce bitiriyrmuş
Mom54544 merve-shnbs Aynen sabah gözümü açınca basliyo uykuya dalana kadar devam ediyo önceden de vardı bu yanma ama hamilelikte çoğaldı hatta dayanamıyorum bazen
fatmakolay merve-shnbs ben de aynı durumdayım sabah akşam ilaç almama rağmen kusmadan rahat edemiyorum
boncukbiranne Maden suyu deneyin birde belki iyi gelir benimde oluyor ama bı sekilde geçiyor 12.haftayim bnd
Mom54544 boncukbiranne Geçmiyo ya neler neler denedim aynı uykuya dalana kadar sabah gözümü açınca gene aynı akşama kadar kavruluyo icim genetik bişey mi bilmiyorum annem bende öyleydim çok zor dayaniyodum 9 ay çektim diyo 😟
Nazzlitekcan Mom54544 ya bende de var o da ben bı çay kaşığı karbonat yutuyorum üstüne bı bardak su içiyorum iyi geliyo doktora da sordum çocuğa zararı yok onun drdi
es_aybala Mom54544 aboo ben bi hafta çektimde mide yanması ne zormuş Allah kolaylık versin sizede inşallah bi çözüm bulursunuz
Elif3425 Mom54544 ben 1 bardak suya çay kaşığının ucu ile karbonatı karıştırıp içiyorum ancak böyle rahatladım
Elif3425 Mom54544 bi sıkıntı olmadığını söyledi zaten maden suyu ile aynı etkideymiş internette de okudum çoğu hamile bu şekilde rahatlıyormuş
Denizinnannesii Mom54544 Soğuk su içmeyi deneyim doğum olana kadar devam eder o yanma ben çok fazla su içiyordum özellikle soğuk su beni rahatlatıyordu
Mom54544 Denizinnannesii Su çok içiyorum ağzıma yanması geldikçe bı kaç yudum gidiyo biraz sonra gene aynı vc den çıkamıyorum artık 😂
Zzozan Mom54544 hamile kalmadan önce de vardı bende karbonatlı su içince geçiyordu. Hamilelikte bu iki gündür başladı karbonatlı suyun zararlı olup olmadığı hakkında kesin bir bilgi yok malesef o yüzden içmedim. Onun yerine süt yogurt salatalık yedim ama anlık rahatlattı en son buzlukta dondurma vardı onu aldım birkac tatlı kaşığı yedikten sonra geçti çok şükür.