Esmente29 Kızlar merhaba doğumu yakın olanlara bir şey sormak istiyorum.. sezeryan olacaklar doğum gününüzü doktor kaç gün önceden söyledi ya da kaç hafta Bunu merak ettim ?? Örneğin 38 de sezeryan yapacak bunu 32-33-34-35 hangi haftada kesinleştirdi ???
Elagulcan Esmente29 öncelikle sağlıkla kucağına al bebeşini canım . Benim ikinci hamileliğim ilki sezeryan dı. Bu da öyle olucak . Şuan 34+2 günlüğüz🧿 iki gün önce doktor kontrolüm vardı . Dr. Sorduğumda konuştuk . 38+5 de alırız dedi. Temmuzun ilk haftası gibi nasipse 🤲🏻🥰 kızımda temmuzun sonu doğumlu 🤗 oğlum da başı olucak nasipse inşallah 🤲🏻😍
Zehraaa98 Esmente29 canım çatı muayenesı nstde sancı cıkıncı yapılıyro açılmana bakılıyor benım 36 dan beri nstda kasılma samcı cıkıyor 38.haftamdayım
pnaraksunkur 36.haftada söyledi 38+2 de alırım sezaryana diye 37.haftada tekrardan gittiğimde ise netleştirdi
Eski9 Esmente29 37 de konuşalım doğumu dedi doktor bana ikinci sezeryani olcam bende kısmetse 35 oldum
Elifaltun Esmente29 haziranin 1 inde gittim 14 hazirana gun verdi 36+5 gunluktum gittigimde 38+4 sezeryan gunum