Damla67 Hanımlar bunlardan başka birşey varmı acaba çokmu şey yazmışım gereksizleri ve unuttuklarımi soylermisiniz ilk bebgim bilgi istiyrum şimdiden teşekkürler. https://www.hizliresim.com/m9ybye5
Purpura26 Damla67 Bebek pudrası ve bebekyağı kullanılmıyor. İkiside bebek için zararlıymış. Gereksiz olarak gözüme çarpan bunlar oldu
Birtane2307 Damla67 hersey tam bence benimde ilk gebeligim alisverisim bitti hersey hazir cok şükür onu bekliyoruz 31+3 beklemedeyiz Muslin , battaniye , pike , mama onlugu , sapka , eldiven filan bunlari da tam kontrol edin islak mendil deterjan vs
ElisaDuru Damla67 bence gayet güzel bir liste bundan fazlası tamamen tercih reflü yastığı göğüs pompası gibi şeyler de alınıyor ama acil değil bence ihtiyacın olursa sonradan alabilirsin.
E-v-A101 Damla67 emzirme yastığı kesinlikle alınmalı. Doğumdan itibaren kullanabilirsin. Ayrıca bence pudra kullanma zararlı olduğu söyleniyor pişik kremini de sadece. Kızarıklık gördüğünde kullan 4 aylık bebeğim var toplasan on defa ya kullandım ya kullanmadım o da çok az kullandım
E-v-A101 Damla67 ayrıca alt açma minderi . Gereksiz bence. Hazır satılanlar var çok kullanışlı kirlendikçe atıyorsun On tanesi 12. 15 lira değişiyor. Fiyatları. Şahsen ben 70 liraya çok güzel bir alt açma minderi aldım ve hiçbir zaman kullanmadım
Dilekcnkn Damla67 Banyo havlusu , ağız bezi , penye battaniye , ateş ölçer, deterjan, alt açma örtüsü, bebek bezi,almak istiyorsan ana kucağı , nevresim takımı, yorgan ve yastık seti aklıma bunlar geldi canım ☺️