Ilkayy Burcukra berbat bi hastane. Muhane ücretini bilmem ama tam bi pis kalabalık allahım neydi o bişey sormak icin gittim gitmez olaydım. Benim arkadaşımda orda doğum yaptı hiç memnun kalamdı
Kumru_ Burcukra Ben gidiyordum. 2019da normal doğum 1500dü. Ama bu yıl muayene fiyatı tam iki katına çıkmış muhtemelen doğum da pahalanmiştir
elo20 Burcukra az önce birisi de açmıştı bu hastahaneyi memnundu kendisi doğum ücreti de normal 1700 sezeryan ise 2800 dedi
Kumru_ Burcukra Evet kesin artmıştır. Ben doğumu medigoldde yapmıştım. 1000tlye. Ama bu sefer devlet düşünüyorum. Geden hafta çam sakuraya gittim muayeneye çok memnun kaldım. İnşallah doğum da orda olcak
kubraballi23 bende buraya gidiyorum hastaneden evet çok çok memnun değilim ama drdan cok memnunum vazgecemiyorum takılıp kaldım.
Zumra_genc kubraballi23 hiç memnun kalmadım ben. Tahlilleeime bile kendisi bakmıyor. Ultrasonda bakıp 2 dk da bitiriyor muayenesini.
kubraballi23 Zumra_genc gercekten mi? bende hic böyle seyler söz konusu değil o kadar memnunum ki herseyimle cok güzel ilgileniyo anlatıyo bilgi veriyo