Dae Arkadaşlar nifty testi yaptıran varmi aranızda?benim doktorum 35 yaş olduğum için direk nifty test önerdi
BhrDnmz Dae ben yaptirdim hemde 10. Haftamda falandim sanirim. Sonucum 10 gune gelmisti. Normal kan alindi gitti sonra geldi her kromozomla ilgili yuzde orani yaziyor orda. Garanti olsun diye yaptirabilirsiniz hem iciniz rahatlar. Ama bana farketmez ki derseniz yaptirmazsiniz
zeytinkiz Dae Bebeğimde ense kalınlıgı cıktıgı ve devam ettiği için yaptırdım. 21.haftamda 5 haftada sonuc geldi. İstanbul Ümraniye devlet hastanesi ücretsiz yapıyor. O yüzden uzun sürüyor birde araya bayram girmişti tabii. 10.haffadan itibaren her hangi bir hafta yapılan bir test bu.
Nurayed Dae Ben yaptırdım 11.haftamda benim yaptırma sebebim ⅔/4lü tarama testlerine güvenmiyor oluşumdu doktorumda bu testi önerdi yanılma payı çok çok az yok gibi bısey. He 11.haftada cinsiyeti kesin olarak öğrenmekte artısı oluyor 🙂
Pnryr Dae ben de 39 yaşındayım ilk bebeğim de 2 li test riskli çıkmıştı baya yıpranmıştık bilgisizlik de vardı şimdi 2. Hamileliğim ve hiç 2 li yapmadan nift testi verdik 31. 05 de sonuç bekliyorum inşallah güzel sonuç ile cinsiyetini de öğreneceğiz🤗
BhrDnmz Dae be isparta merkezdeyim gittigim hastanede 3000 yaptirdim ama zaten burdan kan aldilar parayi odedim istanbula yada ankaraya gitmisti sanirim sonuc
[silindi] Ben de 37 yaşında olduğum için nifty yaptırdım. 10. Haftada kan verdim. Sonuç 10 gün sonra geldi. Cinsiyeti de erken öğrenmek işin bonusu 🥰
Pnryr BhrDnmz yurt dışına gidiyor maalesef bu testin teknolojisi Türkiye de yokmuş bu sebeple rakamlar çok yüksek
Nurayed Dae İstanbul’da 3800tl yaptırdım . Amerika’ya gidiyor natera laboratuvarına gitti benim testim. Türkiye yapılmıyor maalesef ki yurtdışına gittiği için fiyatlar bu civarda oluyor. 3200/3500civarlarında yapan yerler de var fiyatlar değişken ((şehirden şehire bile değişiyor, benim söyledim fiyatlar İstanbul için)Evime gelip kan aldılar 8gun sonra sonucum geldi. Hem bana mail olarak hemde doktora gidiyor. Tabi cinsiyet sadece doktorunuza söyleniyor doktorunuz söylüyor size :) yaptıracağınız yeri iyi araştırıp yaptırmanızı tavsiye ederim
Pnryr Nurayed ben 2700 e yaptırdım istanbul dayım şehirden şehire ye ziyade firmadan firmaya değişiyor genoks 2600 e yapıyormuş mesela ben ilk testi yaptırdığım yerden memnun kaldığım için 2. Yi de ona yaptırdım fransaya gönderiliyor kan bu firmada da
Dae Nurayed doktorumun önerdiği yerde 3000 bin dedi eve gelip kan alacaklarmış sonuç hem doktora hem bana en geç 10 gün içinde gelecekmis hayırlı si bakalim
Lezginka Dae ben de 10.haftamda yaptırdım, 12.haftamda ya da 13.haftamda cinsiyetine kadar her şeyi çok şükür öğrendim. Hiç bi riskim yoktu, 2li 3lü uğraşmamak içim bunu tercih ettim ve iyi ki diyorum. Maddi durumunuz el veriyorsa çok tavsiye ediyorum
idiloska Dae ben yaptırdım, Aralık ayında 38 yaşındayım ilk hamileliğim, yaşımdan dolayı önerdi, 10 günde çıktı rapor, evet beklemesi biraz sıkıntılı ama çok şükür temiz raporum. Cinsiyeti doktora söylüyorlar bu arada.
Pnryr idiloska ben bekliyorum karnıma ağrılar giriyor aklıma geldikçe dua edin temiz gelsin sonuç inşallah içim rahat ama bi acaba diyor insan
Pnryr Dae maalesef süreç sıkıntılı benim de öyle olumlu düşünmeye çalışıyorum kötü senaryolar aklıma geldikçe rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı