Burcunuz Kızlar 20 haftalık olcaz ben kontrole gidemedim 15 haftalikken gittm randevu bulamıyorum siz nasıl aliyorsnx hastanrye gidince rica ettm bakmadilar Suriyeliler nasıl ravdevu buluyor Muş bunu bana soruyorlr napmam lazım yardımınxa ihtiyamcm var
Alyamm_ Burcunuz 3 gün önce almıştım sanırım randevu talebi oluştur mesaj geliyor. Ben talep açıp sürekli kontrol ediyorum.
elifpusat tazeanne123_ evet bu hafta randevuları açık zaten bende pazartesi aldım 2 haftada aciliyomus orda çalışan biri dedi
elifpusat MHRS den eski randevularina git altta aynı doktordan randevu almak için açıldiginda alarm sistemi kurmak için bı ibare var bildirimi aç msj geliyo o açılınca direk kos al
tazeanne123_ Burcunuz dün bisürü vardi akşama kadar ama bitmiş demmeki siz yinede sürekli takip edin belki iptal eden olursa alırsınız
emine_horasan36 Bu arada arkadaşlar renkli ultrason için bir an evvel yeşil listeye ekletin dr kendiniz için İstanbul için perinatoloji bölümünden randevu almak ölüm 🥲
Kayaecrin Saat 16:00 da mhrs den bakmaya başla ben genelde öyle randevu alıyorum talep oluşturunca olmuyor