Burce-41 Bı tık kilolu başladım hamileliğe . Hamileyken limonlu tarçınlı su ya da başka bişey kullanan var mı acaba olabildiğince az kilo alıp çocuğumun kilo almasını istiyorum. İlk 3 ayda 4 kilo verdim 77 kiloyum şuan avantaj aslında benim için ama 🤗
Mom54544 Burce-41 Bende kilolu başladım 🤭 öncesinde kullanıyodum onları sonra kan sulandırıcı iğne falan kullanınca bırakmıştım şimdide kullanmıyorum doktora sormadan bişey yapmak istemiyorum
Dilara0638 Burce-41 hamilelikte tarçın önerilmiyor canım detoks tarzı şeyler yapma bence zararlı olabilir dengeli ve düzenli beslenmeye çalış yediklerine dikkat et yağlı işlenmiş gıdalardan fln uzak dur en azından mevcut kilonu korur çok fazla kilo almazsın
Burce-41 ideemirel Kontrol günümde danisicam canım burdaki annelerinde fikrini almak istedim belki yaşayan vardır.
Leylaakcay @Burce-41 bende kilolu hamile kaldım Hamilelik de de Hiç kilo vermedim memnunum halimden zayıflamak için bebeği riske atmak istemem 😌Çok istiyosanız Bi diyetisyenle görüşün Onlar yardımcı olur burda ne desek yanlış canm
asllakts Burce-41 ben limonlu tarçınlı su detoks suları iyi değil diye biliyorum internette araştırmıştım bi ara
depsizoo Burce-41 3 ayı geçmişsin limonlu su içebilirsin günde bir tane ama tarçını bilmiyorum zararı varmı yokmu
DefneRana Burce-41 ne zaman kontrolünüz bizede bilgi verirmisinz bende kilolu hamile kaldım öncesinde çok güzel diyete başlayıp 7 kilo vermiştm şimdi geri alıyorm moralim bozuluyo azcık arada diyorum detoks yapaym sonra cesaret edemiyorum. Detoks dediysem aslında ıspanak nane maydanoz ananas bızt gibi az az içsemmi diye düşünüyorum 🤔
Nundiyebiri Ben gebeliğimin başından beri diyet yapıyorum 32 haftalık olcam 22 dk sonra 🤭 henüz bu gün tartıda gördüm 480grm almışım bebegimin kilosu herşeyi yolunda diyetisyen eşliğiile hiç kilo alınmıyor aksine ilk 3 ayda verdiriyor sonra koruyor kiloyu