Fatma6937 forumda okuduğum kadarıyla düzelen çok fazla var. Bana su biraz fazla ama bebekte irileşme yok sıkıntı değil diyorlardı, 31de artık bebekte irileşme olduğu söylendi. O günden beri dikkat etmeme rağmen henüz düzelmedi. 34+2yim. Tatlıyı hamuru çok aza indirmiştim ama en ufak kaçamak bile etkiliyormuş, bir de ara öğün vs çok özenli yapmıyordum. Sanırım bu öğün aralarının uzun olması da şeker dengesizliği yapıyormuş, doktor bu da çok etkiler dedi. Bugün artık mecbur diyetisyen ile görüştüm. Bundan sonra sıfır taviz.
Su fazlalığının riskleri varmış, erken doğum, kordon dolanması, plesanta ayrılması vs gibi Allah korusun. Bebeğim biraz haftasına göre önde, kafası da büyük 🙈 hem iri olması hem de su fazlalığı nedeniyle bebeğin kanala girmeyeceğini bu nedenle normal doğumun çok zor olduğunu söyledi doktorlar. Hatta 2 gün önce doktor bunu normal doğuramazsın, havuzda yüzen çocuk gibi düşün bu aşağı inmez diyerek sezeryan tarihi konuştu. Herkeste durum aynı değildir elbette. Benim durum maalesef bu şekilde ☺️