Ipeksari57 Zeynep616161 Canım benim hiç sıkma canını bende 33+5 günlük hamileyim bebeğime biraz tombis dediler ama her cihazda farklı çıkar da diyen oldu 2 doktora göründüm ikisi de farklı kilo söyledi birisi 2041 biri de 1970 dedi neden farklı diye sorduğumda da cihazdan cihaza fark eder dediler. Eğer kilosunda bir sorun olsa doktorun derdi kilosu gayet iyi sıkma canını daha doğumuna var alır kilo merak etme 💜🙏
Larinnaz Ipeksari57 31. Haftamda 1750 gr dı bebegim cok zayıf dedi dr.senin 33 de 2000 civarı kilolu demiş.bu dr lar ne garip ya
Ozgepoyrazaden Hiiiiiç üzülmeyin benim oğlum 38. Haftada 2.700 doğdu 1. Ayın sonunda 5.500 gram olmuştu. Şimdi 2. Gebeliğim kızım da 33 haftalık 1800 gram . Yine ortalama 2700 falan doğacak belli ki ama hiç sorun değil. Önemli olan sağlığı . Kilo en son dert edilecek şey .
Ipeksari57 Zeynep616161 İçiniz hep ferah olsun biz ne kadar iyi olursak onlar da o kadar iyi oluyorlar sıkmayın güzel canınızı 🤗
Krtalzyn Zeynep616161 üzülme bebeğinde sorun yoksa kilosuna takılma benmde bebği besleyen damarlarım tıkalı 31+6 da 1500 flan ancaydı bebeğin sağlığı kiloyla alakalı değil kilosu düşük olunca küveze girmek zorunda değil gelişimini tmamlarsa zayıfda olsa girmez büyük ihtimal benmkide zayıf doğacak ama takılmıyorum gelişimini tmamlasın sağlıklı olsun yeter
Ates21 Nesliihan Meyve farkeder mi acaba bende hep mevsim meyveleri yiyorumm özellikle yemem gereken bişey var mi
Nesliihan Ates21 muz en çok kilo yaptırıyor ama hepsinin ayrı vitamini var tabi hepsinden ye ama hergün muzu kesinlikle ye ilaç gbi düşün onu aksatmadan hergün 1 tane ye muz aldırıyor bebeğe kilo
glcncbn Zeynep616161 Benim ilk gebeliğimde 3 buçuk kilo dedi. Doğum yaptım 3 kilo 90 gram. Eksik olsa ne olacak fazla olsa ne olacak. Yeterki sağlık olsun.
Zeynep616161 glcncbn illaki de ister istemez moral bozuluyor, neden normalin altında olsun ki yavrumun kilosu
Bubuseli VeraVrea pekmezli hergun süt içtim meyve bol bol yedim tahin helvası yedim tabi gebelik şekerin yoksa yemeklerime özen gosterdim biraz fazla yedim öyle oldu
VeraVrea Bubuseli tesekkür ederim benim doktor kontrolüm ptesi sabahı, biraz yükleneyim o zaman. Geçen sefer 50 gr almıstı bir haftada hayal kırıklıgı oldu inan ki 😥
zcelik Larinnaz 30+6 da yani 31 diyelim 1729 grdı doktor gayet iyi dedi 2,3 gün önden gidiyor dedi hatta, size zayıf demesi de tuhaf 😄 her doktor farklı bişi söylüyor. Ama o kiloyla ultrason ölçümlerim de fazla çıktı yani doktorun dediği gibi
Ipeksari57 Larinnaz Aynen öyle canım bana o kadar farklı kilolar söylendi ki biz bir ara eşimle çok endişe ettik benim hastanede safra kesesi taşından dolayı yatışım oldu bebeğim de yakından izlendi o zaman kaç doktor gördüyse hepsi de farklı kilo söyledi ama hepsinin de açıklaması cihazdan cihaza fark eder zaten biz tahmini kilo söylüyoruz dedi bire bir aynı olması beklenemez dedi arada 100 200 gr fark olur dedi bir sorun olsa söyleriz demişti ama şuan bir sorun yok çok şükür 🙏