AselAslan Aynı şeyi yaşayan var mı ? 16 haftadayım bacaklarını kapatıyor cinsiyetini öğrenemedik . Bu durumda kız diyorlar doğru mu ?
MineLule AselAslan 27. Haftamdayım sadece bir kere kız dediler daha da göstermedi, her şeyi kız üzerine yaptım umarım değişmez 😂
AselAslan Bloggeranne_93 göstermediği için kız olma ihtimali var dedi doktor ama kesin bsey diyemem dedi . Sizin kaçıncı haftada kesinleşti
AselAslan ideemirel içtim valla vişne suyu çikolata neler neler yok 😂 göstermedi 😭 çıktım 1 saat dolandım yemek yedim dondurma falan tekrardan girdim yine aynı öğrenemedik
ideemirel AselAslan Bizimde öyle olmuştu poposunu goruyoduk sadece 😄😄 diğer hafta göstermişti inşAllah sizde öğrenin kısa zamanda
AselAslan ideemirel kaçıncı haftada öğrendiniz ? Neymiş cinsiyeti ? 3 defa girdim özelde göstermedi asla . Bir kere devlete gittim ultrason cihazı eskiydi gösterdi ama doktor anlamadı cihazdan dolayı
ideemirel AselAslan kız 😊 14 gibi göstermedi tahminde bulundu 16. Haftaydı sanırım yanlış olmasın gördük bizde zaten bu haftalarda en net sonuç veriyor hâlâ çok geç kalmadiniz
AselAslan Kbra_em peki Sizede göstermediği için kız olma ihtimali var dedi mi doktor ? Böyle söyledi bana kıza alıştırdım kendimi bir günde 😂
Kbra_em AselAslan 12de %70 80 kız dedi 16 da göstermedi ama kıza benziyo dedi :) 20 de erkek dedi 22de ayrıntılıya girdim kesin erkek :)
AselAslan Kbra_em hangi doktor bu benim doktor mu acaba 😂 görmeden neden sallıyorlar acaba 😂 ayrıntılıya 21 de mi giriliyor hangi hastanede girdiniz