Mervemercan Burcinsrdgn bizimde son 20 nasıl gidiyor hazırlıklar bebişin kontrolü ne zamandı en son nst ye bağladı mı Dr
Burcinsrdgn Mervemercan nts bu hafta bağlayacak her hafta kontrol olucak ben herşeyi bitirdim perde halı bekliyorum gelmesini hastane çantamı yaptım kapı ve odamı süsleyeceğim birde evim temizlenecek anla gelecek 😌 ağrılarım var yapamıyorum
Nigar1134 rabiagucer03 pardon da bu kadar önceden doğum şeklini hatta sezeryan tarihini nasıl biliyorsunuz, doktor aylar öncdeden sezeryan için gün vere biliyormu ki? Benim uygulamaya göre son 19 günüm kaldı, ama hala doğum şeklim belli değil 😃
Gamzelm91 Mervemercan çok şükür herşey yolunda beni çok zorlamıyor sadece bu hafta karnım sürekli toplanıyor gerginleşiyor bununla beraber regl sancısı gibi ağrı giriyor sonra geçiyor, 30 haziran sezeryan olucam tabi kızçem beklerse çünkü iri bir bebek olacak 🙈😊🙈😊
Hazlannesi20 Mervemercan rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar, kolay rahat doğumlar nasip etsin sağlıcakla aliriz inşallah kucagimiza😇🥰
birprensesvebirprensannesi rabiagucer03 36 ama asla 36 yi beklemez her an gelebilir sanırım bizim yaramaz🤦