Turti Hamişler bebişlerinizin kıyafetleri için hangi deterjan türü düşünüyorsunuz veya kullanıyorsunuz ? Yumuşatıcı sizce kullanmaya gerek var mı ?
Dilekcnkn Turti Dalin sabun etkili sıvı deterjan , uni baby yumuşatıcı aldım naif bir kokusu var çok yoğun rahatsız edici şekilde değil
Gulsahmina Turti ben ilk çocuğum icin dalın sıvı deterjan kullanmıştım 1 yaşına kadar yumuşatıcı kullanmadım gerek yok diye zaten deterjanda güzel kokuyor
gamzosgamzos Turti Kızım 18 aylık doğduğundan beri unibaby detarjan ve yusaticisini kullanıyorum memnunum
elifinannesiiii Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım henüz yıkamadım bakalım nasıl olucak memnun kalıcak mıyım bende merak ediyorum🌸
Dnzbulut Turti Persil sabun ve badem sütlü sıvı deterjan alırken kokusu pek hoş değil ama yıkayınca çok hoş bi kokusu var
dereninannesi38 Turti siveno baby aldım ben ekstra yumuşatıcı kullanmıyorum içinde varmış zaten kokusu da çok güzel tavsiye edebilirim 🌸
Shyla_ktlu Turti instagramdan mühendisin oğlunun sayfasından zararlı olmayanlar var orda katkısız olanları keşfedebilirsin ben yumuşatıcı kullanmadm dalan granül sabun kulladm