Selamlar canlarım. Ben de buraya çok güzel geçen doğum hikayemi yazmak isterdim ama doğumdan sonrası biraz sıkıntılı geçtiği için malesef üzücü şeyler anlatıcam. Öncelikle 17 günlük anneyim çok şükür. 18 mayıs günü sancılarım başladı, hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık vardı ama sancıları çok hissediyordum. Dayanamayacağımı düşünerek sezaryen tercih ettim ve sezaryene girene kadar 5cm açıklığım oldu ve ben ısrarla sezaryen istedim. Neysr çok şükür sezaryen sırasında rahattım ve canım oğlumu kucağıma aldım. Süreç sezaryen doğum sonrası nasılsa öyle ilerledi. Taburcu olduk eve geldik ama benim her geçen gün baş ağrım arttı. Bebeğimi görecek sesini duyacak halim bilr kalmadı, bebeğim emmedikçe stres yaptım, ağrım oldukça sütüm azaldı derken ağrım dayanılmaz olunca acile gittim. Doktor her ihtimale karşı tomografi istedi ve sonuç can sıkıcıydı. Doğuma bağlı begin damarlarıma pıhtı atmış ve tıkanıklık olmuş. Acil tedaviye başlandı 3 gün hastanede kaldım. Şükür şiödi daha iyiyim, ilaçlarla toparladım. Size bunları anlatmaktaki amacım sezaryen de olsanız sonrasındaki baş ağrısını hafife almayın, geçmiyosa ve uzun sürdüyse mutlaka hastaneye gidin. Ben biraz daha gecikmiş olsaydım başıma kötü şeyler gelebilirdi. Sizi de bilgilendirmek istedim. Allah hepinize hayırlı sağlıklı ve çok rahat doğumlar nasip etsin. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🌿