Busra228 Deniz59 bende de vardı şuan 30 haftalığım hala da var şimdi daha zorlanıyorum kendini yorma canım ☺️
NeSeli_Biyolog Deniz59 Bende de oluyor 14-15 haftaliktan beri oluyor o zamanlar eve halılara süpürge tuttuğumda oluyordu. Şimdi 31. Haftadayiz uzun süre ayakta durunca bile çok ağrıyor çok yormayın kendinizi.
Miniikanne Deniz59 bacagından kalcanamı sırtından kalcana ordan bacagınamı ılkıyese eger magnezyum eksıklıgınden olabılır ıkıncısı ısır eger bel fıtıgı acılma yada kaymadan kaynaklı olabılır
Cigdemkinali21 Ben 31 haftalik oldum halâ topalliyorum ve yatakta bile dönemiyorum. Gebelik romatizmasi diyolar cnm cok yorma kendini daha cok agrir
Nazifenur Bendede sol kalça kemiği ağrısı var oturmak yatmak bile çok zor olmaya başladı haftam 37+4 benim geçen pazartesi çatı muayenem oldu ondan beri ağrıyor anlamıyorum.
Miniikanne Deniz59 allah allah dıkkat et canım masaj yap egzersız yao benımde bel fıtıgım var yoruldugumda kalcamın ıcıne vuruyo agrısı ayagımı surukluyorum resmen
saideeeee Deniz59 evi taşıyorum ayakta kaldım biraz malum eşyaları toplama vs. sağ bacağım ağrıyo şuan ve kalçama vuruyo topallıyorum koltuktan kalkarken çok canım yanıyo sağ salim doğursaydık iyiydi😅