SedaEmre111 Gamze2172 çok normal ben hamileliğimin başlamasından belli sık idrarara çıkıyorum 37 haftalık oldum hala öyleyim zamanımın çoğu lavaboda geçiyor 😁
Mom5444 Gamze2172 bende öyleyim daha başından beri aynı geceleri uyku bile tutmuyor idrara çıkmaktan 38 haftadayım 🙈
Gamze2172 SedaEmre111 🥰yani banada öyle gelıyor işte de çevredekiler ilk defa sende görüyoruz dıyorlar böyle normal degıl diye
SedaEmre111 Mom5444 ay evet hele o gece lavaboya kalkmalar bazen artık uyku ağır geliyor rüyamda lavaboya gittiğimi görüyorum sonra tekrar uyanıyorum ben zaten lavaboda değişimiydim yatakta ne işim var diyorum 😂😂😂😂
Mom5444 SedaEmre111 ben kapısından döndüğüm oluyor iki kere hemde artık doğumu beklediğim için idrarım gelir gelmez koşuyorum tuvalete vajinada çok baskı oluyor son haftalar 😕
Gamze2172 akgunbirsen evet öyle vala fazla idrara çıkma enfeksıyon tm ama belirtı hıc yok ve su çok tüketıyorm
Kumru_ Gamze2172 Ya ben artık tuvalete bi yatak aticam o derece.Gece gündüz git gel yapmaktan yoruldum 😅Ben de üç aylık hamileyim en başından beri böyle. Oğlumda doğuma kadar böyle devam etmişti
Glcntn Gamze2172 10 haftalık hamileyim 20 dk veya yarım saatte bir tuvaletteyim orda yatıcam artık bunlar normal gün içinde çok su tüketiyoruz .
Merve-2323 Gamze2172 ben de üç aylığım ama fazla çıkmıyorum bu hafta fazla oldu yanmada vardı üşütmüşüm enfeksiyon çıktı