VeraVrea bu raporu alıp almamak kişisel bir karardır ise dönen kişilerde onaylayacak doktor bulursa alabilirler. Şans derken her doktor bunu onaylamaz yapmak istemez. Hasta almak istiyor doktorda yaparım derse gerisi benim yorumuma kalmamıştır, post sahibi sormuş ve durumu açıkladım. Tanınan bir hak olmadığını hastalık için verildiğinide belirttim. Burada bana göre yanlış yaptığım yönlendirdiğim bir durum yok objektif olarak bilgi verdiğimi düşünüyorum, bilgilendirme yaparak hakka girmiş olduğumu düşünmüyorum. Bu kişinin kendi isteği ve doktorunun onayı ile olduğu için kullanacak kullanmak isteyen kişilerin karar vereceği bir durum. Bu durumda şuanda durumu yanlış anlayıp, sanki evet evet almalısın bu senin hakkın demişim gibi tarafıma yanıt verdiğiniz için hakkıma girmiş bulunuyorsunuz. Keşke hakka girmekten bahsederken bu durumuda göz önünde bulundursaydiniz. Raporu, durumu ve dikkat edilmesi gerekenleri ilettim. Aynı zamanda bunu ilk ve son kez yapan yada yapacak kişide post sahibi değil şimdiye kadar bir çok kişi yaptı yapacak yapıyor ve bunuda işyeri iş sahibi doktor SGK çalışan herkes biliyor.