BabyYoda MelikeKandmir Doktordan doktora değişiyor ben 38 de çekilmiştim Suha beydi doktorum ama 32 ve 36 da çekilmeye başlayanlar vardı nst odasında
ogrencianne35 MelikeKandmir ben özel muayenehaneye gidiyorum 39.haftada baktı doktorumuz nst ye çatı muayenesi filan 😂
Aysnn3705 MelikeKandmir bn iki hafta sonra kontrole gidecek ve 32 haftam dolmuş olcak doktor nst ye bağlıycaz artık geldiğinde dedi
MelikeKandmir BabyYoda 34. Haftada çekilmeye başlanıyomuş galiba acaba bilgisi olan var mı diye merak ettim
Elif0661 Eğer erken kasilmalar baslayip erken dogum riski varsa 27 den sonra bile nst yapılabilir. Eğer risk yok kasılma yok ise 32 den sonra nstye başlanır
MelikeKandmir Elif0661 bu kasılma diye bahsettiğiniz şey ne oluyo tam olarak benim gün içerisinde düzenli aralıklarla bebek ni yere tıplanıyor olabildiğince karnım geriliyo ve taş gibi oluyor buna mı diyosun kasılma
MelikeKandmir morsunbul95 anladım ben 30. Hafta gittim yapmadılar ondan 34 başlanıuo dendi banada acaba öylemmi değilmi merak ettim
Busra1993 Eger bebek iriyse yani kilosu yerindeyse 30 dan sonra her muanede bakarlar. O doktorun istemesine bağlı
MelikeKandmir Busra1993 yok iri değil malesef 30 haftada daha yeni 1500 kloyu doldurmuş dedi doktorumuz
MelikeKandmir rmseren bn bilmiyodum ksılmanın ne demek oldupunu ilk gebeliğim öyle olunca ağrım oluyo bebek kendini gerdiriyor dediler bana
rmseren MelikeKandmir evet bebek bir yerde toplanıyor ve karın sertleşiyor 1-2 dakika kadar sürüyor,bu yalancı kasılma
Kayraninannnesi MelikeKandmir normalde 32 haftada başlar benim doktorumda 32.haftada başladı şimdi her giitiğimde nst bağlanıyorum ama kimi doktor daha geç başlıyor neden bilmiyorum 🤷♀️