AppleCatCoffe Herkese merhaba :) Nasıl geçtiğini anlamadığım 4 gün sonunda artık Doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim:) Son muayeneme 36+2 de Balıkesir Tıpa gitmiştim.Kontrollerde herşey yolunda doktoruma göre 22-23 Temmuz’da Doğum yapacak büyük ihtimalle KPSS ye ve yüksek lisans mülakatlarına giremeyecektim🤣 2 gün sonra da Rize’den ailem geldi akşam 22.00 civarında.Son haftaları hazırlıkları bitirip tatil yaparız diye🙈 Vee annemler uyumaya gittiklerinden 1 saat sonra suyum gelmeye başladı elim ayağıma dolandı ağlama nöbeti geçiriyorum hayır olamaz daha zamanım vardı diye. Eşim sakinleştirmeye çalıştı🙏🏻 Şehir hastanesinin acil bölümüne gittik.Rezil bir ebeye suratsız bir nöbetçi doktora denk geldim ve stresli bir kaç saat geçirdikten sonra Doğum başladı yatışın yapılıyor dendi. Ne açılma ne de nst de sancı çıkmıyor Hale’n daha, bende sesimi çıkarmadım bekle sabret Merve tek sen doğurmuyorsun diye kendimi motive etmeye çalıştım. Sabah olduğunda Su kaybı dışında bir gelişme yoktu ve karnım hızla küçülüyordu kendi doktorumu aradım (burdan çıkış alıp fakülteye geçmek için) beni sezeryan yapın beklemek istemiyorum daha fazla diye ve bingo 37.hafta öncesi doğacak olduğundan tıp fak. doğumumu kabul etmedi çocuk doktoru sebebiyle 😢 Dünyalar tatlısı bir doktor nöbeti devraldı ve Benimle güzelce konuşulup ağlama nöbetlerimi sakinleştirmeye çalıştı devlet sezeryan hakkı tanımadığından son ana kadar! Korkum daha da artıyordu geçen sürede... 12 saat sonunda artık suyum kalmadı sancı yok açılma yok suni sancı verme evresini pas geçip direk spinal sezeryana aldılar beni ve şükürler olsun son anda kızımız da bende sağlıkla kurtulduk🙏🏻3 gün sonunda taburcu olduk ve Hızla toparlanmakta çalışıyoruz☺️💪🏻 Kocamla birlikte şimdi aşk meyvemize bakıp nasıl da güzel bir melek verdi rabbim diye şükrediyoruz 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu💗 Duygularımı yazdığım kelimelerle sizleri sıkmamış olmak dilekleriyle 💐
Enesefe AppleCatCoffe ne sıkmasi en güzel şeyi anlstmisdiniz hayırlı olsun gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin benim de az kaldı 24 gün ikinci bebeğini alacağım inşallah
GamzeMutUsta AppleCatCoffe çok şükür kucağına almışsın canım darısı bizlerinde hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamıza. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun 🤗
AppleCatCoffe B8use suni sancı verecek zaman kalmadı suyum hiç kalmadı bebeğin kalp atışları zayıflamıştı