Sehertass Kızlar mustela bebek şampuanı alıcam en iyisi hangisi çeşitleri var çünkü göz yakmaması ve bebek cildinde kuruluk yapmaması önemli benim için hangisini almalıyım
Elffnur Sehertass yenidoğan için olan şampuanı var gerçekten cok güzel baştaki kabuklanmayıda engelliyo ilk cocuguma kullandm şimdi tekrar mustela almayı düşünyrm😊
Zafsim0801 Ftmagull iğrenç. Bir koku birakiyo kafada bı heves aldım babyme tavsiye etmiyorum yağlı yapiyo bebeğimin kafasını
harikaanne Sehertass ben 2 yaşındaki kızıma doğduğundan beri mustela kullanıyorum cok memnunum. İnşAllah 2.bebeğimede kullanacağım. Yenidoğan hem saç hem vücut ikisi bir arada olanı var onu öneririm :)
canserko harikaanne set olarak aldım. Yenidoğan şampuanı olarak geçiyor sette adı. Avakodulu filan değil dümdüz sade mustela yenidoğan
Dilekcnkn canserko Ben aldım setini aslında hepsi avakadoluymuş sadece üstteki etiketini değiştirmişler satıcı öyle söyledi sade yokmu dedim avakadolu hepsi etiket değiştirdiler dedi dikkat ettim sonradan önceki küçük avakado resmi vardı şimdi daha fazla resmi koymuşlar
canserko Dilekcnkn iki ay oldu alalı hepsi buradadan yakalmıstım 260₺ . Dün indirimdeydi yine ama 315 tl idi. şampuan filan 500ml yani büyük boyut setteki. Son kullanma tarihleri de 2023
Dilekcnkn canserko Bende 308 tl ye aldım dün bende o şekilde gördüm küçük bir avakado resmi var altında sade gibi olanların belkide vardır bende bilemedim şimdi
bebeklerim2 Sehertass https://resimyukle.io/r/OzFvsDh8H8 kesinlikle tavsiye ederim bebeğimin hassas cildine uyumlu ve kokusuda hoş gözde yakmıyor
Medilifegun Sehertass ben kizim ilk dogdugunda set şeklinde olanını kullandım memnundum sonra 8 aylıkken mustela steletopia serisini onerdi doktorum ona başladım aşırı memnunum
Shyla_ktlu Sehertass geçtiğimiz günlerde bende aynı başlığı açtm ama sağolsun kimsede bişey bilmio en son yenidoğan olanı aldm yorumlar güzel inş güzeldir 🤲🏻