Mom54564 Kaynım kızıma dondurma vermiş hemen bı kaç gün sonra hastalandı ateşi çıkmaya başladı boğazı iltahap kapmisti ateşi sürekli çıkıyordu hastaneye götürdüm Dra ciğerlerini üşütmüş dedi ilaç yazdı onları kulandim ateşi düştü şükür çıkmıyor artk bu seferde i kusma öksürük başladı öksürük ve kusmaya ne iyi gelir buarada bayramdan bu yana öyle sürekli hastaneye götürüyorum ilaç yazıp gönderiyorlar
Mom5444 Mom54564 bir dondurmadan bu kadar olur mu ki? Acaba başka daha iyi bir doktora mı götürseniz.. geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir 😊
Akoalalover Mom54564 eskilerin bi tarifi vardir bogaz enfeksiyonu icin. Bi avucluk bi hamur mayalarsiniz mayalanan hamura 1 tatli kasigi kina koyup yogurup, cocugun bogazina koyup streclersiniz. Uyuyunca yapin sabah cikarirsiniz. Faydasini gorursunuz🌺
Mom54564 Akoalalover cesaretim böyle şeylere yok en son gazı vardı kızımın kaynanam göbeğine bıraktı kızım ağlamaktan morardı
Seferyehatun Canım daha yeni oğlum hastaydı öksürüyordu ama kusma yoktu, profesör hilal mocanın, tarifini yaptım, ve ayağına sırtına gece çörek otu yağı surdum çok şükür geçti gitdi
Mom54564 Akoalalover olabilir ben anlamam öyle şeylerden o günden beri kaynanam ne dese tersini yaparım iyiki yapmamisim derim de
Akoalalover Mom54564 Allah Allah 🥺 içinize sinmesi önemli tabi benim kardeşim 5 yaşında her akşam yapıyo annem ona maşallahı var yani de ondan yazdım ☺️🌸