Kubrauzundag 35 haftalik hamileliginiz nasil gidiyor kizlar ben bugun hic iyi degilim kalçam ağrıyor yürüyemiyorum . Birde bebeğim cok sert sekilde kaburgama tekme atiyor. Sizde durumlar nasil
Deniz95 Kubrauzundag 35+5 teyiz. Ben nefes almakta çok zorlanıyorum bide gece uykularım ağırlık falan herkeste olduğu kadar artık ☺️
Seda-1 Kubrauzundag benimde öyle sağ kaburgamın oraya toparlanıyor canımı acıtıyor tuvaletim çok sık geliyor vajinamda Ağrı oluyor arada
Ftmagull Kubrauzundag 35 haftalık olduk biz de çok şükür🙏🏻 Benim de geçen gün öyleydi kaburgama baskı yapıyo gibiydi sadece ara ara sanki karnım yada kasıklarım ağrıyo. Çatı muayenesi oldunuz mu
Gulsumm32 Ftmagull hayır çatı muayenesi olmadım daha 35 haftadayim da salı günü kontrol var çatı muayenesi 37.haftada yapılıyormuş diye duydum ama belli olmaz
Gulsumm32 Ftmagull 5 yıl tedavi gördüğüm için utanma denen bisey kalmadı yani öyle utanmıyorumda korkuyorum biraz
birprensesvebirprensannesi Kubrauzundag 34+5 hatta 6 olcaz biraz sonra. Karnım 1 buçuk saattir taş gibi belimde ince ince ağrılar var karnım yarılacak ortadan ikiye sanki 🤦
Melekannesi46 Kubrauzundag her tarafım ağrıyo sırtım kanıtsan pöçü kemiğim karnım taş gibi sürekli mahvoldum iyice
idiloska 35 beni fena yapmıştı, 36 oldum bakalım nasıl geçecek, Allah yardımcımız olsun bu ay biraz zorlu olacak gibi. Kasılma, bulantı, ağrı.
Sbhtzmn Kubrauzundag ayy gece uykusu yok 🥱🥱 hep sağdan tekmeliyor benımkıde🥰, baş aşağıda dedi doktr 2cm açıkllık var agrı vs yok takipteyz şimdilik