Zeynebakman 33 haftalığım. Günde 10 hareket sayın diyorlar. Ben bugün sadece 4-5 hareket hissettim. Sizce normal mi?
Beyzan Zeynebakman benim doktorum bana hiç hareket say demedi her bebeğin rutini farklı üstelik annenin hareket durumuna göre de değişiyor. Bazı bebekler sakın oluyor bazıları Cok hareketli. Benimki gündüz hep uyur mesela..akşam uzaninca başlar harekete
Cimen_bebek Zeynebakman Aynı şeyi doktorum banada söyledi hemde ısrarla. 7 aydan sonra 10 kere hissediceksin mutlaka say diyor. Hep unutuyorum gerçi saymiyorum ama bi günü bi gününü asla tutmuyorki nasıl sayıyım. Dün çok hareketliydi bugün çok sakin 🤷♀️
birprensesvebirprensannesi Zeynebakman Canım çok az hareket etmiş bı acile görünmelisin ihmal etme lütfen
Minigimm0611 Zeynebakman Benim doktorum hiç demedi öyle bişey 33e giriyoruz yarın ki sayamam herhalde cok aşırı heraketli nedense dur duragı yok çılgının maşallah tabi yinede.Ama bu durum bebekten bebegede değişiyor normalde ama enazından 10 haraket olması gerekiyor diyorlar.düzenli takip edip doltorunuzla konusun yinede bu durumu.
Zeynebakman Beyzan Benim ki de hep uyuyor. Gündüz de uyuyor,gece de uyuyor. Sadece arada bir hareket ediyor o kadar.🤷
Haticekskn Biz 35+6 dayiz. Hic hareket saymadim canim. Yeri daraldigi icin az hareket ediyorlar. Gun icinde hareketlerine dikkat ettim. Hareket ediyorsa sikinti yok dedim. Masallah cokta iyi. Kendini strese sokma
Zeynebakman Haticekskn Sizinkide az hareket ediyor dimi? Benimki de öyle. Gönlüm ferahladı yalnız değilmişim demek ki.☺️
Zeynebakman Cimen_bebek Benim de öyle canım. Dün hareketliydi bugün hareketsiz. Doğana kadar içimiz rahat etmeyecek sanırım.🤷
Haticekskn Zeynebakman gunduz cok hareket etmiyor canim. Sadece geriliyor. Yan tarafimdan ayagiyla ittiriyor o canimi acitiyor. Poposunu saga sola goturuyor. Eskisi gibi tekme vs yok canim kipir kipir degiller artik. 🤭