Nursocum Karadumansu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Onu kucaklayınca herşeyi unutucaksın emin ol şimdi kucağımda 15 aylık uyuyor 💕
Jrhazar Karadumansu rabbim hayırla kucagınıza almayı nasip etsin ❤️🙏🏻 Adım beyza duanınızı bekliyorum ♥️♥️
AhahHbzhz Karadumansu hıc korkma kucağına aldigin an herseyi unutacaksin o anı düşün bebeğin kollarinda olucak birazdan sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Annecik_ Karadumansu ne güzell 1 saat sonda da bebeğini koklayacaksın missss missssss sağlıkla doğum yapın inşallah
Karadumansu Nursocum rabbim bana da nasip etsin inşAllah o kadar çok baş ağrım var ki sanırım stresten
Ozlemyucesan Karadumansu Allah yardımcın olsun inşAllah rabbim bizede nasip etsin bebislerimizi kucağımıza almayı.
Beyzan Karadumansu her sye çok güzel olacak yarım saat sonra dünyanın en güzel bebeğini verecekler kucağına 😍
Cigdemmom Karadumansu ayyy çok heyecanlı sanırım planlı ama neden bu saate bıraktınız :) bütün gün stres olmadınız mı gün sonunu beklemekten rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Yumurcakk Tam 20. Dakıkaya denk geldım rabbim yar ve yardımcın olsun bacım🙏 Darısı bize 🥰 bebişine kavuscaksın bugun 🧿