Asliiiiim Tupanne Van da hiçbir doktor almıyor diye biliyorum biz geçen gittiğimiz de kimse olmadığı için aldı ama normal zamanda almıyor galiba
Ozge229 Arkadaşlar bu bahsettiğiniz hastanelerde acil bi şey olsa doğum anında Allah göstermesin de, yeni doğan yoğun bakımı ya da ne bilim yeteli donanım var mı peki
Selinbati utopikegitimci lokman hekimde yasemin hanım var çok ilgili bilgiler veriyor akdamar hastanesinde İmran dalkılıç var o da çok iyi ben çok memnun kaldım lokman hekim daha pahalı akdamara göre ama doktorların ikiside çok iyi devlette derseniz eğer banada burda Bi arkadaşım önermişti osman ökmen onada perinatoloji için gittim oda çok sıcak kanlı çok esprili Bi doktordu ve baya iyi Bi doktormus benim memnun kaldıklarım bunlar canım
Prensannesi65 utopikegitimci En baştan beri ruhat karakuşa gidiyo dum akdamar hastanesin de. Sonra lokman hekim deki Bi doktorun methini çok duydum burcu hanımın oraya gittim pek memnun kalmadım kontrollere çağırıyo beni ama detaylı anlatmıyor tam açıklama yapmadan haftaya tekrar gel diyor yada üç gün sonra gel diyo. En iyisi tekrar ruhat bey dedim onunda tayini çıktı gitti memet beye gitmeyi düşünüyorum bu sefer de bakalım 🤷♂️
Eminikk53 Prensannesi65 Ne zaman gitti ya 10 gün önce burdaydi 1 ay sonra gel dedi bana hiç gideceğini de söylemedi. 😒
Prensannesi65 Eminikk53 valla 1 haziran da gidecek dediler eşimin Bi arkadaşı onun da arkadaşı eşim sordu doğrumu diye evet doğru dedi 🤷♂️
Mimii utopikegitimci Akdamar hastanesinde Mehmet KALO ya gidiyorum çok ilgili bir doktor aklım da hiçbir soru işareti kalmıyor cumartesi günleri eşleri de alıyor içeri
Eminikk53 Mimii cumartesi için özel randevu almak gerekiyo mu yoksa hafta ici gibi gidip ordan mi sıra alıyoruz
Mimii Eminikk53 hayır özel randevu değil normal gidip sıra alıyorsunuz fakat biraz erken gidin cumartesi 3 e kadar çalışıyor
Glsrn-omr utopikegitimci Ahmet Melih Akyol doktorum .Baştan beri onunla devam ediyorum. Herşeyi şak şak insanın yüzüne söylüyor. En ince detayına kadar açıklama yapıyor. Düşük riskim vardı ne dediyse yaptım şimdi 22.haftadayiz. çok şükür riskimiz kalmadı. Kayseriye tayin sebebiyle gidiyoruz. Tayinimiz çıkmasaydı sonuna kadar onunla giderdim. Aşırı ilaç yanlışı bir doktor değil. Doğallıktan yana. Sezeryan olan tanıdıklarım var onunla. Çok güzelmiş ameliyatları. Tavsiye ederim.