Ayseekin Merhaba arkadaşlar 35+3 haftalık hamileyim Bel ağrılarım ortadan başlıyor karnımın sağ veya sol tarafına kadar vuruyor doğum sancısı mı yoksa yalancı sancılar mi yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim birde
Maviss__ Ayseekin yalancı sancıdır yani asıl buran sancı zaten çok derinden vuruyor oturtamıyorsun bile her dakika dahada şiddetleniyor
birprensesvebirprensannesi Ayseekin Ayyy şuan aynı benim ağrım böyle belimden karnıma ince ince bir ağrı ve karnım ortadan ikiye ayrılacak taş gibi nefesim kesiliyor devamlı tuvalete koşuyorum 🤦
Ayseekin Maviss__ benim ağrılarım aynı şiddette oluyor 2 saatte bir giriyor oturunca da geçmiyor veya uzaninca ilk hamilelik olunca çok korktum Vallaha Allah razı olsun teşekkür ederim
Maviss__ Ayseekin geçmiş olsun canım hepimiz öyleyiz öğrene öğrene bilgi sahibi olucaz 😊 2saatte 1giriyor ise yormuşsundur kendini
Ayseekin Maviss__ aynen ilk olunca da insan çok telaşlaniyor evham yapıp hastaneye de gitmek istemiyorum yarına kadar kontorl edeceğim kendimi 😊♥️♥️
Ayseekin birprensesvebirprensannesi aynı durumları yaşıyoruz vallaha bende de o şekilde belimi kesip koysalar daha az acı hissederim diyorum 😊