Kızlar cok uzun tutmicam Allah’ın izniyle oğlumda cok iyi bende ama oğlumu göremedim hâlâ sadece fotosunu attilar bana.
Kızlar eşim 29 Mayıs’ta kovit oldu bende yaptirdim ama bende negatif çıktı cok sevindim ama öksürüğüm başladı 31 Mayıs gibi test verdim ve pozitiftim büyük ihtimalle kuluçka doneminde verdiğimden ilkinde çıkmamıştı sonra ebeler doktorlar telefon görüşmeleri nasıl bi yol izlicegimi bilmiyorum korkuyorum ya kakasini yaparsa ya stres olursa bisey olur diye aklim diye ilk gunden beri normal isteyen biriyim her zamanda çatır çatır doğurmak istiyorum diyorum ama kul plan yaparken kader gülermiş ne güzel demiş hz ali neyse beni 3 haziranda apar topar merkeze getirdiler sevkler yapıldı ben ilcede oturduğum için araştırma hastanesine 4 gibi geldim 7 gibi ameliyata aldılar iğneden öyle cok korkuyodum ki aklım cikiyodu ama cidden digerlerinden daha az acıyo oğlumu 10 dk içinde aldılar sadece sesini duydum ve götürdüler bugün sadece foto attilar bilgi verdiler ben kovit katında olduğumda riske atmak istemiyolar niye beklemedin normal doğumu derseniz zaten gününü doldurmuştu oğlum normal doğumu beklersem hastalığın hem oğluma hem benim cigerlerime inmesiydi ve normal doğumda zorlana bileceğimi söylediler ilk geceyi atlattiktan sonra hersey kolay Allah’ın izniyle rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻