Naciyeylmz Arkadaşımın. Bebeği sarılık var ışığa yaptırıyorlar süt vemama takviyesi yapıyorlar başka bilgisi olan
sukufee01 Naciyeylmz sariligin gecmesini hizlandiricak tek sey anne sutu bol bol emzirme herkezin bebegi oluyor ilk hafta ozellikle ama evdeyse bol bol emzirsin hastanede ise mama yerine sutunu versin..
Austosprensi_ Naciyeylmz eskiler bi damlacik seker ve su verirler sekerli su icen bebe 2 damla hemen sarılık olmaz ben de vericem gidip te serbet icirmeyecegiz hemen 1 2 damla cay kasigiyla birde oda da mavi ışık olsun bol su ic ve sık sık emzir sarılık olan bebe uyur hep
gamzosgamzos Naciyeylmz tek cagresi 2 saati aşmayacak şekilde beslemesi sakın şekerli su falan vermesin yenidogan döneminde su bile verilmiyor
Hilalibrahimkartalms16 zehranurr surekl zehranurr evet benim kız.kardesim çay kaşığıyla verdi geçirdi sen ne saniyonkoca biberonla mi veriliyo çay kaşığıyla hemen azıcık gerçekten çok işe yariyor
marysmom Naciyeylmz şekerli su, sarı tülbent, sarmısak, altın vs…. uzayıp giden batıl inançlara inanmayın. Bebeğinizde sarılık varsa sürekli emzirmek gerekiyor. Sütünüz yoksa mama takviyesi yapın. Keza bende şuan sarılıkla boğuşuyorum
Hilalibrahimkartalms16 marysmom hayir benim kız kardeşim çay kaşığıyla çok az vermişti gerçekten de etkisi oldu tamam o dediklerine katılıyorum ama bu batıl felan değil
zehranurr Hilalibrahimkartalms16 koca biberonla veriliyor sanmıyorum. Çay kaşığıylada verilmesi doğru değil.
marysmom Hilalibrahimkartalms16 benim kızıma neden faydası olmadı o zaman 🙄. Kızımın sarılığı iki ay sürdü . Hiçbirisi mi fayda etmez ???
alyavetuna Naciyeylmz sarıligin ışıkla pek alakası yok sutu gelmediyse bikac gun siringa yada kasik ile mama verebilir güneş ışığı sariliga cok fayda ediyor ama kn önemlisi mama yada meme ne kadar beslenirler cocuk sarılık cis ile vücuttan atilir
Hilalibrahimkartalms16 zehranurr bence çok ta evham yapmamak lazım kardeşim hep verdi geçirdi yani Allaha şükür suanda q yaşında
EsmamM18 Naciyeylmz bol bol emziricek. Mama sarılığı geçirmez. Sarılık bebekten idrar var dışkıyla çıkar. Yapılması gereken Bol bol emzirmek