CeydaCavus 39+5 haftalıktım açılmam 2 cm ama sancılarım yeterli değildi suni sancı aldım 1 buçukta gittim 4 buçukta gerçekleşti ☺️👼🏻 Rabbim tüm annelerin bebişlerine sağlıklı sıhatlı doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin 🙏 🤲
ogrencianne35 CeydaCavus 39+3 olduk an itibari ile hala tık yok turp gibiyim 😂 hatta gebeligim çok zor geçmişti son 2 haftadır çok iyiyim 😂
CeydaCavus Biresintii 2_pamukannesii 2_pamukannesii 2_pamukannesii evet kendi sancılarınla doğumunu gerçekleşirmen çok daha iyi ama benim sancılarım 10 dk birdi doktor daha sık olmasını istedi evde tek olduğum için dayanamazdım çünkü kendi sancılarımla kavranıyordum o zaman suni sancı veririz dedi açılmam güzel ilerlediği için kısa sütede doğum ilerledi Allahıma şükürler olsun 🙏 Sizde bir an önce bebeğinize kavuşursunuz inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲
CeydaCavus Esraeea evet sancılarım vardı ama yeterli değildi açılmam 2 cm’di açılmam sonrasında güzel ilerledi
2_pamukannesii Esraeea ben 40 haftalığım 3 cm açılmam var ama nst de sancı çıkmadı diye doktor doğumu başlatmadı
Cansu_okan CeydaCavus allah anmalı babalı büyütsün cnm bnde braz korkuyorum normal doğum da şimdilik bizimkinde