2_pamukannesii Hatice4446 enfeksiyon vardı ama ilaç kullandım sen kullanmıyor musun antibiyotik tedavisi başlamadı mı doktorun ihmal etme tehlikeli olabilir
Bbbsrr Hatice4446 benim her gun enfeksiyonum var bulantidan 3 bardak anca su icebiliyorum ama gecmiyor antibiyotik verdi doktor kullanmadim bulantidan allaha tevekkul ettim insallah birsey olmaz allahin izniyle
yhilalcaglar Hatice4446 ilk dogumumda enfeksiyon vardı bende. Doğum sırasında oğluma geçti ve 5 gün kuvezde kalmak zorunda kaldı. Kesinlikle ihmal etmeyin.
Shnern 2_pamukannesii merhaba bendede enfeksiyon çıktı CEFAKS 500 mg verdi doktorum 5 gün sabah akşam sizdemi öyle kullandinizngectimi
2_pamukannesii Hatice4446 bol su iç bende oldum doktor geçmezse doğumdan sonra kanama da fazla olur dedi 3 4 defa ilaç kullandım ben
Bbbsrr Burcu4135 yani su icince rengi duzeliyor ama bilmiyorum baska idrar tahlili vermedim ama bulantidan degil ilac icmek adini duymak istemiyorum
2_pamukannesii Hatice4446 toz ilaç tek kullanımlık antibiyotik kullanmadan geçmez ben fitil bile kullandım
Nutellammm Hatice4446 toz ilacın faydası olmuyor canım ya banada vermişti doktor etkisini görmedim sonra kendi doktoruma göründüm fitil verdi 2.fitil de temizlendim rahatladım
XxKirmizibalik İdrar kültürüne bakıldı mı ? Benim de kültürde çıktı bakteri varmış antibiyotik kullandım ancak geçti. O toz ilaç buna fayda etmez demişti doktorum.
Hatice4446 XxKirmizibalik kültür yapılmıştı 1 ay önce onda bişey çokmqmıştı ama yanma hissediyorum ben zaten
2_pamukannesii Hatice4446 evet su içtiğim zaman fark ediyordum şikayetlerim hafifliyordu su önemli inşallah çabuk atlatırsın
Kelebekmadam Hatice4446 ben 6+2 bendede hafif enfeksiyon çıkmış yanmada oluyor bol su iç dediler ilaçta vermediler bebeğe bir zararı olmaz inşallah
2_pamukannesii Shnern ismini hatırlamıyorum ama 5 gün kullandım fitil kullandım 1 hafta sonra geçti ve bol su
Shnern Nutellammm bendede fitil kullandım bide toz şimdi antibiyotik kullanıyorum ama antibiyotik işe yaradı şükür