SerapTadelenTtnc 32+4 den merhaba 🙂 soman yaklaştıkça zorlanıyorum artık tekmeler can yakıcı ve uyutmuyor 🤦♀️ Benim gibi şimdiden uykusuz geceler geçiren anneler var mı
Mineszn SerapTadelenTtnc o zaman maşallah benim kızıma benle birlikte uyuyor birlikte uyanıyoruz uyurken tekmelemiyor akıllı kızım benim 😊
Deletedmom18 SerapTadelenTtnc kızlar ben çok güzel uyuyorum herkes nasıl uyuyorsun diyor ama bebek gibi mışıl mışıl hemde
Emineslh SerapTadelenTtnc ben 😢😭 uyumak istiyorum gözümü zor açıyorum bebeğim kendini kasıyor icimde bi yerde zorla ittiriyor canım yanıyor 😢😭 sanki inadına gibi her uyumaya geçtiğimde aşırı tekmeliyor
Ilaydakose Gün içerisinde uyuduğu bir vakit var o arada uyuyabiliyorum sadece o kadar hareketli ki baskıdan dolayı rahatsızım sert vurusları olmasada sürekli bi dalgalanmamız var hareketli bebek sağlıklı bebek demekmiş iyi olsunda katlanıyoruz.. 😊
ZeykemKaya SerapTadelenTtnc hava dıcak ben şiştim sırtım kaburgam içinde gerınen bir bebiş herseye ragmen guzel🙏🏼😊 31 haftalıız
Ebrublbl Bizde 35 haftalığız gece uyku denen şey bende 1 aydır hiç yok bebeğim doğmuş gibi 3 4 kere uyanıyorum geceleri 🤷🏻♀️
SyhnHtp Off sıcaktan ve sürekli tuvalete gitmekten uyunmuyor hiç:( gece boyu tekme yemek de cabası :) bebeğimle doğum sonrası daha fazla vakit geçirmek için uykusuz iş günlerine devam 👍
1996-1995 Asker olsam 3-5 nöbetini hep alabilirdim kızım sayesinde. 😂 Ayağı sağ taraftan çıkıverecek diye ödüm kopuyor.🤗😍