Gamze255 Hanımlar gebelik sürecinde önerdiginiz bi catlak kremi var mı? Karın bölgesi genişledikçe sonuçta geriliyor.. sizlere danışmak istedim
Elisanehir Gamze255 lırac kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı şuan göbek göğsümde çatlak olmadı ama bacaklarım çocukluktan kalan çatlaktı o yüzden kullanıyorum memnunum 💕
irorkay Gamze255 Hindistan cevizi yağı Kayısı yağı Badem yağı ve zeytinyağı karıştırıp kullanıyorum 31 haftadayım henüz olmadı fakat sonra da olabilirmiş 🤷♀️
Nihal42- Gamze255 dalin bebe yağı, saf zeytinyağı ve hindistancevizi yağı kullanıyorum Ama şu bir gerçek ne yaparsan yap genetik yapı devreye giriyor malesef.
Gamze255 Elisanehir dün eczaneden bu dedıgınızı önerdiler 200 ml gibi birşey biraz pahalı geldi, normal yağların daha cok etki edebileceğini düşündüm bilemedim
Redpepper Lierac kullanıyorum şuan ilk başlarda doğal yağlarla birlikte kullanıyodum ikisini ama hafta ilerledikçe gerilme arttı şuan lierac sadece, şimdilik bişey yok ama belli olmaz son hafta bile çatlanabiliyor