Berfininannesi Hanımlar benim ilk doğumum olcak allah nasip ederse inşallah 37+1günlük hamileyim 40 haftaya kadar suyum veya nişan sancı gelmese ne yapmam lazım yatışımı mı yapmam lazım suyu veya nişanı gelmeden haftası dolup doğum yapan var mı
ug_fa-3diplomalianne Berfininannesi suyum da nişanımda gelmedi 41+1 e kadar beklediler sonra suni verip suyumu patlattılar ve normal doğum yaptım canım herkeste farklıdır tabi umarım çok güzel bi doğumun olur Rabbim bi sancıda kurtarsın
Busbushatun Berfininannesi canm ılla dogumun baslaması ıcın suyun gelmesı ve ya nısanın gelmesı gerekmıyor herkesın sıralaması farklı olabılıyor, kırk haftadan snrayada kalabılor dogum dpktor takıp edıp karar verıcek dogru zamana yeterlı zamanda baslamamıs olursa sunı yolla baslatmayı denıcektır
Dilaraa06 Berfininannesi suyumda nisanimda gelmedi, 40+1de hastaneye kontrole gittim doktor rahim ağzını yumuşattı o gün sancılarım başladı akşam hastaneye gittim yatisim yapıldı suyumda nisanda hastanede geldi o an basladi zaten doğuma girdim
Zeyneplena34 Berfininannesi 39+4 de kızımı dünyaya getirmiştim. Ne nışan ne suyum geldi. Sancılarim artınca yatış verildi. Normal doğum ile kucağıma aldim kizimi
Berfininannesi ug_fa-3diplomalianne Amin allah razı olsun inşallah canım suni sancı çok kötü diyolar doğru mu
ug_fa-3diplomalianne Berfininannesi senin sancından biraz daha şiddetli ve onun suni yani yapay olduğunu bildiğin ve geleceğini hissettiğin için psikolojik olarak da çok etkiliyo o yüzden benim için çok kötüydü canım