elifinannesiiii 31 haftalığım hiç çatlağım yok kullandığım kremler işe yarıyor derken geceden sabaha bir gecede karnım çatır çatır çatlamış çok üzüldümm çoookk😔 olsun kızçem için her şey değer diyorum yinede🌸
Nurunannesiii12 elifinannesiiii saglik olsun annesi kizlarimizin bize bıraktığı en güzel.iz.ileride güzellik merkezinde yine tedavi edici uygulamalar var ben onlardan yaptırırım diyorum hiç üzülmüyorum bile 22 haftadayim karnimda yok alt karin fakat yanlardan çatlamaya başladı.catlak yağı kullaniyorum acik tenli olunca ooucak bunlar katlanicaz napalim.
ebru23 elifinannesiiii valla bende 34 e kadar catlamadim sevindim ama 34 den sonra bi gece sonra bi baktim catir catir catlamisim 😂 ama 2 senr oldu dogurali. Baya silik yani 2 hamilryim daha catlamaz diye dusunuyorum 5 aylik kizimi bekliyorum
Gmzaras elifinannesiiii zeytin yağı kullandım başka hiçbir şey de sürmedim hiç çatlamadım organik zeytinyağ candır sadece biraz kokuyorsun
Beyzan elifinannesiiii evet maalesef çatlak bir anda çıkıyor az az gelse insan alışır ama yok birden baskın yapıyor mor çizgiler insan görünce bir üzülüyor. Eşim görmesin istemiştim ama şükür öyle mor kalmıyor. İlk gebeliğimde bacaklarım catlamisti popom daha doğrusu. Ama ikinci gebeliğimde şükür öyle bir şey olmadı
Masalannesii elifinannesiiii 33.haftamdayim karnımın alt kısmı ve karnımın yanları çatlamış 🥲kizim için herseye değer ama ister istemez insanın morali bozuluyor sağlık olsun 😊
Beyzan Elifasaf123 Ben krem vs kullanmadım çatlak genetik bir şey bunu uzmanlar da söylüyor zaten olacağı varsa olur zaten 🙂
AkdenizBeyza elifinannesiiii Kuzum bende çok kremler yağlar kullandım ama hiç faydası olmadı diz kapağımın altına kadar çatladım inan insanın psikolojisi bozuluyor ama herşey onlar için değiyor sağlıklı olsun onlar yeter 🙏❣️
Nejlavrl elifinannesiiii 34 haftalığım hala direniyorum sürekli güresci gibi yağlanıyorum bugun bir tane yakaladim alt karnimda kasığıma dogru kırmızı 😣gecede wcye kalktığımda yağlanmaya karar verdim bu yağlara kremlere yatırdığımız paraya yazık bi dunya para verdim hamileligin basından beri bosamı gidecek
Basak26 elifinannesiiii bende 36 hafta oldum ondan korkuyorum valla son gün bile her şey olabilir bir anda 😬
Purpura26 elifinannesiiii Ya canım bir de şu instagramda gördüğümüz kadınlar benim psikolojimi çok bozuyor 😃 diyorum 1 tane bile mi çatlağınız yok. Meğerse hep ışık açısından photoshoptan öyle duruyormuş. Normal resimlerini magazinciler çekince rahatladım 😄😄
Beyzan Purpura26 Ben de ilk çatlağının tedavisi olmadığını duyduğumda çok şaşırmıştım. Milyon dolarları olan modellerin bile kalçasında çatlak var