Defne28 Allahım tüm yazı hamile geçenlere şimdiden sabır versin…. oturduğum yerde eriyorum boncuk boncuk terliyorum duşa giriyorum çıkıyorum sil baştan, çoookkk zor 😭 allahtan 2 haftam kaldı sadece tüm yaz böyle olsa kafayı yerdim
Mrymonek Defne28 Eylül sonu doğumum ve tam bir yaz hamilesiyim napicam bilmiyorum son aylar daha zorluyor diyorlar bide sıcak😑 Allah yardımcımız olsunn🙏
zeytinkiz Defne28 7-8 ve 9.ayım haziran temmuz agustosu dolu dolu yasıcam 😟 agustos sonu dogum gözüküyor. Bende anneanneme gidiyorum sırf acık teras var diye son 3 ayı orda geçireceğim yoksa evde eririm heralde 😒
Defne28 Mrymonek valla Allah sanır versin şimdiden😩 hayır cok sıcakta değil 24 derece ama o bile mahvediyor şuan beni
Defne28 Purpura26 bende giresunluyum 🥰 almanyada yaşıyorum ki burda yaz bile gelmedi daha ona rağmen eriyorum😂😂
Esan Defne28 kac haftaliksin canim ve nerde yasiyosun? Ben istanbulda yazlik bolgedeyim, valla simdiden korkmaya basladim alllahtan son gunlerde serin ama sicaklar bastirinca napicam onu dusunuyorum 🥺 26 haftaligiz
Defne28 Esan almanyadayım şuanda normalde avcılar istanbulda oturuyorum, 27 haftaya kadar oradaydım şuan almanyadayım 38+2 deyiz… inşallah cok zorlanmazsınız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼