baharyeto123 Kızlar esenyurt veya beylikdüzünde gittiğiniz memnun kaldığınız hastane veya doktor tavsiyenize ihtiyacım var ☺️
Seymamuge baharyeto123 medicana yıldız hanım gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz 6 doktor gezdim yıldız hanımda doğuma karar verdim :)
Gul76 baharyeto123 reyap hastanesine gidiyorum muayene ucreti 140 normal dogum 2000 sezeryan 2500 cok fazla geliyo bana doktor hastane cok iyi ama ucrettn dolayi avrupa yada doga hastanesine bakicam fiyat icin bakalim hayirlisi
Fiknet baharyeto123 Beylikdüzü Medilife '‘da Burcu Betül Kazdal’a gidiyorum gayette memnunum istersen ona bakabilirsin
elaveipek baharyeto123 biruni üniversitesi ne gidiyorum çok memnunum 5 yıl öncede orda doğum yaptım tavsiye ederim
kubrataskaya Beylikdüzü Medilife’ta Bedia Zeynep Yıldırım doktorumdan çok memnunum çok ilgili güler yüzlü tavsiye ederim
baharyeto123 kubrataskaya teşekkürler bi de muayene ve doğum ücretleri nedir acaba benim muhtemelen zorunlu sezeryan olucak önceki doğumum sezeryan olduğu için
kubrataskaya baharyeto123 Muayene ücreti sigortalı 115 TL. Benim gebeliğim çok yeni daha doğum ücretlerini bilmiyorum tam ama 1800-2800 civarı diye duymuştum.