Hamdos Kizlar artik dogrmam gerekiyor ama ilk hamileligim nasil agri cekiliyor bilmiyorum sirtim cok agriyor ve karnim her dakikada bir sertlesiyor ve baski hissediyorum ama emin degilim sizin. Oyle olupta doguraniniz oldumu lutfen yardimci olun ?!
cennetinsusu Hamdos Evet canım doğum belirtisi sancın 5 dk da 1 e düşerse doktora git. Hamileyim bölümünde dün doğum başladığını nasıl anlarız diye bir makale vardı onu oku. Sağlıkla al inşallah kucağına 😍😘
Hamdos BurhanRabiaetin hixmi kasilma falan olmuyor veya baski ben 1 saatten beri cok sirt agrisi cekiyorum ve karnim cok kasiliyor ilk diyede tam anlamiyorum dogum isaretlerimi acabaa
BurhanRabiaetin Hamdos oluyor ama gecıyor dakıka tutacak kadar degil ara ara bel agrısı bebişiniz cinsiyeti ne ?
Hamdos cennetinsusu sancim yoktu esn son sadece lasilma ve sirt agrisi vardi ama hafiften artik adet sancisi gibi birsey oluyor
Hamdos NekwaSultan benim dun cok kasilmalarim olfu hemen hemen her 5 dakikada bir kasilma oluyorfu baski oluyordu ve sirt agrisi