Prensesiminyolculugu Anne yani beşik alacağım günlerdir araştırıyorum ama sizlerin fikrine ihtiyacim var hangi markayi tavsiye ederseniz, aldınız,memnunsunuz sevgili anneler 🐣☺️🥰
Byzayk0 Prensesiminyolculugu 9 günlük anneyim ve yoyko park yatak çok memnunum iyiki almışım dediğim nadir ürünlerden 👍
aslihanakin Prensesiminyolculugu meltem smart bambino aldık. Kaliteli bir ürün, kurulumu kolay ama henüz kullanmadık. Inceleyebilirsiniz dilerseniz😊
Pinaralper Prensesiminyolculugu ben meltem mobılya kral besık aldım hem cok kullanıslı hem kalıtelı sonrasında bı alt sevıyeye ındırıp 3 yasa kadar kullanılıyormus hemen hemen tavsıye ederım goruntusude cok guzel
Prensesiminyolculugu Byzayk0 yoyko benimde tercihlerim arasında fakat görsel olarak sadece içime sinmiyor yoksa kullanış açısından tam aradığım ürün ☹️
Prensesiminyolculugu Pinaralper evet baktım şimdi çok hoşuma gitti görsel olarakda teşekkür ederim birde aldığınız fiyatı sorsam ayıp olur mu indirimde görünüyor ama gerçek bir indirim mi emin değilim 😊
Pinaralper Prensesiminyolculugu tabıkı 1600 e aldım ben ıcınde yatagı nevresımı cıbınlık vs hepsı var ve cok kullanıslı kalıtelı bır besık
Catmom Prensesiminyolculugu odasına Meltem smart mondo beşik aldım chicco yatak odamızda duruyor gündüz de olduğumuz yere taşıyorum kullanışlı baya
Prensesiminyolculugu BurcuGorkem bende ahşap anne yani aldım park yatakla okadar çok arada kaldım ki anlatamam 😊
Prensesiminyolculugu Catmom görsel olarak da kullanış olarakta onu bende begedim fakat boyalı tavsiye edilmiyor oyuzden emin olamadım