Selam kizlae bugun ayrintiliya girdik ,hic biseyi tam goremedik ve popo asagidaydi kendini iyice pelvikslerime dogru sokmus. Derken iste iki kere girdik yine goremwdik.ve doktor cok bastirdi sabah 11 den beri de ara sira agrim oluyor. Fazla bastirmaktan bisey olur mu. Yani alt tarafima dogru bastirdi salladi falan.off bilemedim.hareketlerini hissediyorum ama karnimda agriyor tedirgin oldum artik. 21+1 olduk bu arada.
    New_all dün bende de oldu canım çok bastırdı sebep ne bilmiyorum ama sanmıyorum bi sıkıntı olacagını işini öyle yapması gerekiyo demek ki 🤷🏻‍♀️
      Bebek cok asagida diye agrim var ozaman . deletedmom28 n Tesekkur ederim. Girdigi oyuktan cikarirsa poposunu gececek ozaman 🙈 evet ya bastirmasa da ne gorecek . Insallah rahatlarim en kisa zaman da
        14 gün sonra
        New_all canım benek dönsün dşye bastırıyorlar ben bile hareket etmeyince bazen evde yapıyorum ağrın psikolojik olabilir doktor zararlı bişey yapmaz
          Deletedmom65 evet canım ertesi gün geçti psikolojik de olabilir . Ben bi kaç gün sonra tekrar gittim ve yine yüzünü örttü sıpa. Çok da memnun kaldım diyemem ama yine de bi sorun yoktu şükür. 😘😘😘 öpüyorum
          Bnmde dün öyle oldu yüzünü göstermedi bastırdı doktor ama tık yok bu sabah bidaha gidicez bakalım :)