Nacvess sizi çok iyi anlıyorum gerçekten Çok zor geçmiş olsun😔 bu mübarek ay da dualarımdan biri Allahım hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın🙏🏻 acısı asla tarif edilemez.Malesef henüz hamile kalamadım. Doğum sonrası rahimde yapışıklığım oldu onun tedavisiyle uğraştım şu 1 yıldır diyebilirim. Çok araştırdım hatta aylarca farklı farklı dr lara gittim ve bana rahim ağzı yetmezliği tanısı koydular. Bir sonraki gebeliğimde 3. Ayımda dikiş(serklaj) atılacak. Onun dışında sızıntı şeklinde suyumun gelme nedenini de benim kanım da crp değerim yani genelde hep yüksekti bir türlü düşmüyordu nedenini de onca tahlil yapılmasına rağmen bulunamamıştı vücut yapıyor demişlerdi crp nin yüksek olması keseyi inceltmiş olabilir dediler onun dışında suyumun gelmesine farklı bir yorum yapadılar. Bir sonraki gebeliğimde Allah kısmet ederse bunun da önlemini alacaklarını biliyorum ama tabiki herşeyi bir nevi bilmeme rağmen tedbirler alınacak olmasına rağmen hala acaba bu da ayni olur mu diye endişelerim var ama ilk kaybettiğim zamanki kadar değil Allahım inşallah acını en kısa sürede hafifletir ve yeni bir evlat nasip eder🙏🏻🙏🏻