Elif_Eda mustafaveannesii evet iyi çıkmış canım zaten düşükse ya da yüksekse o aralıkta olmayınca kırmızı oluyor.. 50 mg yapmışlar normalde çoğunluk olarak 75 mg yapıyorlar şeker yüklemesini bana da öyle yaptılar mesela..
aslannaz21 mustafaveannesii bi kere mi kan verdiniz once aclik olculuyo icecegi ictikten sonra 1.saat ve 2.saat ölcum yapiliyo bana oylr yapildi kac kere kan verdiniz
mustafaveannesii Elif_Eda bana 50 mg yaptılar elmalı gazoz içtim resmen anlamadım bike tadı çok güzeldi utanmasam bi tane daha içerdim 😂😂😂
mustafaveannesii aslannaz21 aslında 2 kez verdim hemşire 2. 5 3 saate çıkar istersen bekle dedi ama açlık ve susuzluk beni mahfetti eve geldim pazartesi giderim dedim e nabızda tek bu gözüküyor iyiki beklememişim diğer sonuç çıkmamış mı oluyor yani
Elif_Eda mustafaveannesii Hay Allah🙈Bazılarının şekeri baya oynadığı için rengi mengi gidiyor bayılmaları geliyor..Herkesin bünye farklı..😊Sizde sağ salim atlatmışsınız çok şükür
aslannaz21 mustafaveannesii aynen canm cikmamis oluyo bu aclik kan sekerin guzel cikmis insallah oburude guzel cikar cunku ben 14 haftadir diyet yapiyorm cok zor yq hamilelikte diyet
Sarew mustafaveannesii digerleri daha sisteme düşmemistir belki ben yaptirdiğim da yüklemeden sonra 1.saat şu deger 2.saat şu deger diye yanın da yaziyodu cıkan sonucun bana ilk icecekden önce verdiğiniz açlık gibi geldi
mustafaveannesii Elif_Eda aslında gerçekten bazı şeylerde her denilene bakmıcaksın tadı kötü ben kustum falan diyen çoktu çevremde gözüm korkmuştu diyodum kesin kusarım midem hassas çünkü gece 11den sonra ağzıma bir şey sürmedim su da dahil ama tadı çok güzeldi canım😂tavsiye ederim Zeynep Kamil Hastanesinde yaptırdım gidin için😂💜☺️
Elif_Eda mustafaveannesii 😊Benim içtiğimde fena değildi..Bazıları hassas işte yapıcak birşey yok.. 🤷🏻♀️Bekarken oturduğum yer şimdi Avrupa yakasında oturuyorum canım😊
ogretmenanne344 0 dk. yazdığı için ilk verdiğiniz kan testinin sonucu olabilir bu. Benim sonuçlarımda 1.sinde açlık l, 2.sinde 1.saat olarak yazıyordu