Asafinnkardesii Arkadaşlar avuç içimin biri ortadan soyuluyor öteki yüzük parmağının orası soyuldu ve hafif yanıyor gibi neden böyle oldu acaba gebelikle bir alakası var mı ilk gebeliğimde böyle bi sorun yaşamadım da
Feyzanne Asafinnkardesii yani soyulmalar cok derin değilse biçok şey sebep olabilir. Sıvı sabun deterjandan biraz uzak durun
Melekss44 Asafinnkardesii gebelikte deri döküntüsü egzama normalmiş hatta eskiden yaşanan bir deri hastalığının tekrar nüksetmesi de olağan olabilirmiş korkma nemlendirmeye bak ama yinede doktoruna danış tabi canım ❤️
Hilal-95 Asafinnkardesii detarjanla alakalıdır hamılelıkde cilt çok hasaslaşıyor tabi doktorunuza söyleyin alerjik bi durum olsaydı içtiğiniz bişey yüzünden bütün vücudunuzda olurdu deterjana dikkat edin eldiven takın cildiye bulabılırseniz randevu cildiyeye gösterin tabi geçmiş olsun🤗
Asafinnkardesii Hilal-95 Çok teşekkür bu hafta doktora gideceğim sorarım kendisine 🤗 bu arada bebeğe bir zararı yoktur değil mi
Hilal-95 Asafinnkardesii sanmıyorum allahın izniyle olmaz ama jel yada krem kullanmayın ilaclı dikkat edin yanık kremı bile yasak bu süreçde diye biliyorum doktorunuz daha detaylı bilgi verir size geçmiş olsun 🙏🏻