YuvarlanamayanPandaa Hatice4446 kilolu gösterp zayıf olanbilri ama zayıf gösterip kilolu olması olmaz canım oğluma 3800 dediler 3300 doğmuştu
Cordymordy Hatice4446 olabiliyor evet, zaten usg kağıdında da +- 200 gr vs yazıyor mesela, çocuğun pozisyonuna, ölçüm şekline göre değişiklik gösterebiliyormuş.
birkedilianne Hatice4446 Üç aşağı beş yukarı oynar kilo. Ama zayıf denilip kilolu doğmaz canım. Sadece az bir şey oynar
Secilsac Hatice4446 Ayy işallah vardır benımde35+5 ım bebegım2512 gr kilo alımı yavaşlamış dedı doktor 1 hafta gerıden gelıyomuş bende umut edıyom acaba ultrason eksık ölçmüş olabılırmı dıye 😔hep 1 hafta önden gıderdı sımdı gerıyeeduşmüş eger ultrason fazla olçüyorsa benım bebegım sımdı 2500 bile değil o zaman 🤦🏻♀️
Selinimuu Secilsac Benımde bebegım hep 2 hafta onde gıdıyordu 35+6da gıttıgımde doktor 2500 bır hafta gerıye dusmus dedı aynı sızınkı gıbı ve sok oldum gecen hafta 36+6da gıttıgımde 3 kılo oldugunu soyledı. Bol bol muz yiyin günde3 kere süt için ve bol bol hurma yedim iyi beslenmıssın bu hafta dedi dkktorum
Secilsac Selinimuu Ayy nasıl içime su serptınn nasıl morelım bozuk tu hayır ankamadıgım eşim iri ikiz cocuklarım var onlar iri bende cok zayıf mınyon bırı degılım neden gerıye düştü plasentada falan sorun yok Mahvoldummm 😭😭
Secilsac Selinimuu 1 hafta da 500 grammı almıl cok güzel Masallahhh ben hiç tahmin etmıyom 250 alsa şükredıcem 🙏🏻
Busragmstmr Hatice4446 geçenlerde arkadaşım acil doğuma girdi ultrasonda 2300 demişler doğduğunda 2800 grammis ultrason cihazları az çok yanılıyor içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz 😊