Aygun09- Selam kızlar nasılsınız sıze danışmam gereken bısey var sankı hıc doğum yapmıcakmısım gıbı gelıyor hergun 2 tane hurma yıyorum sızce doğuma yardımcı olur mu sızın onerılerınız nedır 🥰
Yenianne241 Aygun09- bende yarın 38 hafyalık oluyorum hamileliğimin basından beri hurma canım çektiği için sürekli hurma yedim ama hâlâ sıfır açıklık yürüyüş de yapıyorum aslında 🙊
Aygun09- Mavi1 bebegınız kılosu ne kadar acaba merak edıyorum bu ultrason yanlış olabılıyor mu bunu yaşayan var mıdır
Zehraaa98 Aygun09- yaa bende tam 38 haftalıgım cok şükür ama son haftalar bence daha az kılo alınıyor 35 de 3 kıloydu 36 da 3150 37 de 3300 dü şimdi bılmıyorum 🤷🏻♀️ 2 cmaçıklıgık ve sancılarım var haftaya kesın doğum var
Aygun09- Zehraaa98 sağlıkla kucağına al canım benım de 4048 gr olarak gözüktü ama tabı ne kadar doğru bılmıyorum bende sancı olmuyor sadece mıde bulantısı oluyor 2 gündür 😔
Zehraaa98 Aygun09- oo maşallah zaten riske atmaz sıze kılodan dolayı kesın sezeryan yapar bence 37 de galan kaç kıloydu acaba haftalık ne kadar aldı
Aygun09- Zehraaa98 36 hafta da gıttım 3200 gr dı doktorum son ana kadar bekletıyor son doğum başlangıcında tekrar bakıcagını soyledı çatı muayenesı de olmadım sız oldunuz mu
Zehraaa98 Aygun09- benımkı az almış yaaa kıloyu bu hafta mı artar acaba haftalık kaç gram arttı acaba
Zehraaa98 Aygun09- ben oldum 36 da sancım cıktıgı ıcın catım müsiat ama bebegın kafası 3 hafta ondr kanala gırerse denenecek normal
Ulkuatly Aygun09- canım bende 38+2 yim sancılarım çıkıyor 1-2 cm de açıklık oldu ne yürüyorum ne hurma yiyorum hurmayıda hıc sevmem :) galiba bunun bünye ıle alakası var :)