Newmomadayi Kizlar biz cinsiyetimizi ogrenememistik. Detayli usgde doktor erkek oldugunu soyledi. Bu degisirmi ? Cinsiyet farketmiyor ilk bebegim saglikli olsunda farketmiyor ancak hazirlik yapmaya baslamak istiyorum ancak degisirmi bilemedim 🤭
Busra37 Newmomadayi detaylıya 18.haftada girdim yüzünü göstermedi karnıma dönüktü yüzü ama cinsiyetini söyledi ben pek emin olamadım o yüzden. Ay sonu tekrar çağırdı belki o zaman inanırım 😃
Newmomadayi Uyumsuzzz Detayli usg de ozel doktora gittik farkliydi doktor, kendi doktorum gorememisti cinsiyetini bir turlu gostermemisti. Detayli sonrasi henuz kendi doktorumada gidemedim. Ama bir acabami diyor insan 😊
Uyumsuzzz Newmomadayi bilemiyorum banada bu zamana kadar erkek dediler umarim değişmez haftaya gireceğim bende 😊 ama sizinde yanılacagını sanmıyorum detayşıda herşey nettir bence
akantuss Newmomadayi Aynı şey başıma geldi. 21. haftaya kadar öğrenemedik cinsiyeti. Geçen hafta detaylıda %90 kız dediler. Ertesi gün kendi doktoruma kontrole gittim oda erkeğe benzetiyorum bir hazırlık yapma şimdilik emin olalım dedi. Devlet meselesi oldu bizde cinsiyet artık😂 Şakası bir yana sağlıklı olsunlar da tabiki ama insan merak ediyor haliyle ilk çocuğumuz
Cordymordy Detaylı da olsa usg sonuçta yanılma payı belki kordondan dolayı olabilir. Benim kardeşime 6 ay kız demişlerdi sonra erkek oldu biranda 😁
Newmomadayi Cordymordy ay bilemedim doktora ogrenemedigimi soylemistim sagolsun oda baya ugrasti gormek icin bizimki yine gostermiyordu 🤭 en sonunda gordum evet bunlar sag ve sol yumurtaliklar erkek annesi dedi
Cordymordy Newmomadayi ben bacak arasını gösterdiğinde bile emin olamamıştım. Nifty testi yaptırmıştık biz ikili üçlü yerine ancak cinsiyeti söylemiyorlarmış yasak diye. Aradım yalvar yakar öğrendim onu da sadece mavi demişlerdi 😂 bizimkine de 16. Haftaya kadar kız diyorlardı çünkü.
Newmomadayi Uyumsuzzz ay umarim oyledir 5,5 aylik oldum 6 ya dogru gumbur gumbur gidiyorum hala hic birsey almadim cinsiyet nedeni ile
Newmomadayi Cordymordy yine tahminlerle 16. Haftaya gelmissiniz 😊 kendi doktorum o kadar inatci bir bebegin varki israrla hic gostermiyor oyle bi pozisyonda duruyoki her geldiginde tahmin bile edemiyorum demisti 🤭
Newmomadayi akantuss ay evet bizimde ilk cocugumuz ve hazirlik yapmak istiyoryz yavas yavas doktor cok emindi detayli ultrasonda bakalim kendi doktorum gorebilicekmii