Herkese merhaba sevgili anneler 🌸 Ben de doğum hikayemi yazabilecek miyim diye düşünen tedirgin annelerdendim. Bunun sebebi ise daha önce 9 haftalıkken bir bebeğimi kaybetmiş olmamdı. Gebeliğim boyunca sürekli endişeliydim adeta onu kucağımda hayal dahi edemiyordum. Ama bütün tedirginliğinim boşunaymış. Çok şükür bebeğim kucağımda 🙏🏻 Kordon dolanması nedeniyle sezaryen olmak zorunda kaldım. En ufak bir risk dahi almak istemedim. Doktorumdan ve hastaneden oldukça memnun kaldım. Ameliyat ekibi harika insanlardı ve beni çok rahatlattılar. Evet canım yandı ama inanın onun ağlama sesini duyduğunuz an her şeyi unutacaksınız. Gelelim spinal sezaryen konusunda merak edilenlere.
Acı asla olmuyor. Çekiştirmeler vs oluyor ama bu sizi hiç rahatsız etmiyor. Spinal iğnesi benim fıtığım olduğu için biraz acıttı. Ama katlanılamayacak gibi değil. Sonrasında yaklaşık 6 saat uyuşuktum ve acı hissetmedim. İlk kalkış noktasında gerçekçi olmak gerekirse zorlayıcı olduğunu söyleyebilirim. Ama sonraki kalkışlar kısmen daha rahat. Maalesef ki aşırı derecede komposto, çorba vs tüketmeme rağmen 4 gün tuvalete çıkamadım. Doktorumun tavsiyesiyle Magnezi kalsi kullandım ve o sorunum da geçti. Dikişler içte olduğundan dışarıdan bir şey görmüyorsunuz sadece yapışık bir deri görüntüsü var. Su geçirmez bant sayesinde de hemen duş alabildim. Şu anda henüz 4 gün oldu ama günlük hayatıma kısmen döndüm. Anne olmak harika bir duygu 🍀 Merak ettiğiniz bir şey olursa mümkün olduğunca cevap vereceğim. Herkese çok sevgiler happy mom ailesi. Bu platformda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Happy mom bana çok şey kattı. 🍀🙏🏻💕