korkmazkubra Heyecan korku 2. Gebeliğim ama sanki ilk kez gibi sizde durumlar ne arkadaşlar eksikler alındı mı nelerden ne kadar aldınız temmuz sıcak oluyor kafam cokkk karişik
depsizoo korkmazkubra son 70 ama eksik olarak doğum anında giyeceğim gecelik birde doğumdan sonra giyeceğim pijama 😁
112Zeyno- korkmazkubra aynen öyle son günler geçmiyor gibi ama sağlıkla gelsinler insallah yavrularımız ❤️
Elif5361 korkmazkubra Son 66 kaldı ama beşik puset anakucağı kendim için alacak eksiklerim var 😁daha kıyafetleri yıkayıp ütüler yapılacak ve ev temizliği çanta hazırlığı 😂🤷🏻♀️
leyla_ok korkmazkubra 54 günümüz kaldı.Temmuz sonu doğum görünüyor.Kızımın her şeyini aldım yıkadım ütüledim yerleştirdim.Kısa olarak çok az var genelde uzun kollu vs aldım.Yenidoğanlar üşür çünkü.Aldıklarınızın yeri çok önemli.Hava alan kalın olmayan şeyler alın.Birde yaşadığınız memleket çok önemli.Benim hastane çantam kaldı erken diyorum onun içinde 35 haftalıkken hazırlarım diyorum.Bu gece tam 31+0 olacağız inşallah.
leyla_ok Anneci61 Yaaaa bizim doktor daha söylemedi 😁 ama hesaplamaya göre 29 30 çıkıyor.Hayırlısı olsun inşallah 🌺🙏🏻
snowpress Bizim de son 52 🐣🐣 30 temmuz diyor doktor tahmini doğum icin ama bakalım ne zaman gelecek heyecan dorukta valla benim bi tek eşyalari yıkayıp ütüleyip yerleştirmem ve doğum çantası hazırlama işim kaldı ınun dışında odası bile kuruldu çok şükür 😍
Gamzeakd korkmazkubra son 44 ama sezeryan sın 31 falan 🙈 herşey hazır perşembe 34 olucaz kontrolden sonra çanta hazırlıcam 🥰