Hilalylmz58 Haziran anneleri ne durumdasiniz kac haftalik oldunuz ben 36 haftadayin 3bebegim oyuzden sezryan olcak digerleride ole olduğu icin cantamizi eksiklerimizi hersyimizi tammladik hazrladik bu arada suna bebegim 3kilo olmus :) son 18gun
hiranurun_annesi Hilalylmz58 bizdr bugun günümüzü aldik allah izin verirse 10 haziran 🥰 cok heyecanlıyım ayni zamanda cok duygusal hissediyorum karmaşık duygular içindeyim şuan 😍😊
Hilalylmz58 Ebruycll hadi hayrlisi sizin kac haftalik suan birdr jikosu ne bebegin acaba sizinlede aramzda bi gun var
Hilalylmz58 hiranurun_annesi ayy sizin daha yakinmis hadi ne guzl rabbims aglikla kucaginiza aldrsin kacinci haftada alinmis olcak
momsboys Hilalylmz58 ya benim normal keske benimde günüm belli olsa 36+6 yım merakla bekliyorum günü belli olanlar ne şanslı
Hilalylmz58 irmsm hadi hayrlisi bakakim size ne dicekler bakalim ama 38 haftayi gecriyrlar yine bir iki gun anormal durum yoksa eger
akgunbirsen Hilalylmz58 ahh ne güzel herkes doğuruyor benim 150 gün falan var ama sezaryen olacağım için 135 falan hesaplıyorum. Geçmiyor zaman eşime diyorum bi uyusam doğuma kaldırsanız beni. Heyecanım çoooook. 😊
Hilalylmz58 akgunbirsen akgunbirsen ayy bilmezmiyim bende ayni yokdan gectim 2aylikken cinsiyet icin sabrsizlandm snra 4ay oldum dedim onumde koca kis var kis bitecekte yaz gelicek te zamn gecmez dedim nasil gecirecegimi bilemedm ama smdi 18gunum kaldi valla smdide bu 18gun nasil gececek diyorm :)