Merhaba güzel anneler sonunda bende evet bu gün evet yarin ha doğurdum ha doguracam diye diye sonunda doğurdum 😍
1 haziran gecesi 5 dakikada bir vuran sancıyla o yana bu yana baya kıvrandım baktım geçeceği yok temizlik yapmaya karar verdim çıkardım yeni halılarımı sildim
Süpürdüm serdim camları silmeye karar verim ardından toz alma derken daha şiddetli oldu ağrılarım sabaha kadar çektim (size tavsiyem sancınız varsa bir süre evde çekmeniz daha iyi hastanede çekilecek gibi değil) sabah kendimi attım hastaneye cevremde 10 kişiden 8 kişinin önerdiği başakşehir çam ve sakura şehir hastanesine vardım hastaneye girişimden çıkışıma kadar hicbir şekilde ilgilenilmedi hiç memnun kalmadım saat 2 de kendi sancılarınla gittiğim hastanede akşam 20.40 da doğumum gerçekleşti 9 santim açıklığı vardı oysaki bu zaman dilimi daha kısa olabilirdi ama acemiydiler biri yaklaşıp düzgün doğuramadı kendim doğurdum da diyebilirim şu an bebegim yanımda ikimizde iyiz elhamdülillah sadece ogluşumun dogum esnasinda koprucuk kemigini kırmışlar 2 haftada geçer diyorlar sıkıntı yok üstüne beni de dovmediklerine dua ediyorum 24 saatim doldu çıktım hastaneden rabbim hepinizle kolaylık versin bebislerinizi sağ selamet kucağınıza alın sağlıklı doğumlar dilerim varda sorularınız yanıtlarım:))