annesinin_beybisi kizlar özellikle alt karın bölgem , kalçamin yanlari ve kalcalari aşırı aşırı kilo burda birikmis yürüyüş yapıyorum yeterli gelmiyor lütfennnn etkili egzersizler önerir misiniz
endobeybi annesinin_beybisi youtubeda chloe ting ya da emi wong videolarına bakabilirsiniz ama biraz zorlar baştan söyleyeyim 🤡
Milenka annesinin_beybisi @bodyographer sayfasını takip etmeni öneririm.hareketleri üç er kez yap. Zorlandigin yerlerde üzerine giderek hareketleri yapmaya devam edersen değişim o zaman olur. Zorlandığı n yerde bırakırsan yerinde sayarsin. Ve tabi en önemlisi beslenme. Beslenmeye dikkat etmezsen sporun bır faydası olmaz
Nurayaz annesinin_beybisi farmasinin biberli balsamini alip zayıflamasını istediğin bölgeye sürüyorsun jelatinle sarıyorsun. Terleyerek yağ yakıyorsun 🤗🤗 bide zayıflamak için bitkisel seyleri de vardı ama isimlerini unuttum faydasını görenler var cevremde düzenli kullanımda .
Minikkalp34 Yürüyüşten daha etkili koşmadır egzersizler kaslarınızı güçlendirir eğer kilo vermek istiyorsanız işin %70 i diyet %30 u spor bence yemeğe devam edip sporla zayıflarım diye düşünüyorsanız faydası olmaz
Milenka annesinin_beybisi Göker hoca çok iyidir. Beni kilo vermek istediğimde o motive etmişti. Gönderilerinden etkilenerek zayifladigim bir dönem olmuştu. Çokta kaliteli biridir yüz yüze tanışma şansımds olmuştu 🥰